Cook King Kolmijalka grilliritilällä & vinssillä 180 cm

180 cm korkea kolmijalka grilli on helppo ja kevyt vaihtoehto grillaamiseen.

199,00 304,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

180 cm korkea kolmijalka grilli on helppo ja kevyt vaihtoehto grillaamiseen. Tämän kolmijalan lämmönlähteenä voit käyttää nuotiota tai perinteisiä hiilibrikettejä. Kolmijalka on jauhemaalattu, mikä lisää sen säänkestävyyttä. Massiivinen grilliritilä on valmistettu paksuista materiaaleista ja siihen mahtuu suuri määrä ruokaa. Vakaan kolmijalan avulla voit sijoittaa sen mille tahansa pinnalle riippumatta siitä, onko se tasainen vai ei. Tuotteen lisäetu on se, että se voidaan koota ja purkaa nopeasti sekä kuljettaa ja varastoida, koska jalustan jalat voidaan taittaa keskeltä. Vinssin avulla ei tarvitse pelätä grilliritilän putoamista ja sen ansiosta korkeutta on helppo muuttaa.

Cook King – Hinta-laatusuhde kohdillaan

Cook King on Puolalainen brändi, joka on valmistanut ulkotulia ja grillejä yli 27 vuoden ajan. Cook King toimii kansainvälisesti ja tuotteita myydään Euroopan lisäksi Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Cook King on myynyt jo yli 50 000 tuhatta tulisijaa ympäri maailman.

Kaikki Cook Kingin tuotteet tehdään käsin Euroopassa. Tuotteissa käytetään raaka-aineena paksua terästä, mikä takaa tuotteiden pitkän iän. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteiden reklamaatioprosentti onkin ainoastaan 0,05 %, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Cook King on loistava esimerkki siitä, että laatua saa myös edullisesti. Hinta sisältää rahdin.

Korkeus: 180 cm

Grilliritilän halkaisija: 50 / 60 / 70 / 80 cm

Paino: 11,5 – 13 kg

Grilliritilän materiaali: Luonnon teräs / Ruostumaton teräs

Kasaan taitettava: Kyllä

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös