Cook King Kolmijalka wokilla 200 cm

200 cm korkea kolmijalka wokilla on helppo ja kevyt vaihtoehto ruoan laittoon.

205,00 245,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

200 cm korkea kolmijalka wokilla on helppo ja kevyt vaihtoehto ruoan laittoon. Tämän kolmijalan lämmönlähteenä voit käyttää nuotiota tai perinteisiä hiilibrikettejä. Kolmijalka on jauhemaalattu, mikä lisää sen säänkestävyyttä. Massiivinen wokki on valmistettu paksuista materiaaleista ja siihen mahtuu suuri määrä ruokaa. Vakaan kolmijalan avulla voit sijoittaa sen mille tahansa pinnalle riippumatta siitä, onko se tasainen vai ei. Tuotteen lisäetu on se, että se voidaan koota ja purkaa nopeasti sekä kuljettaa ja varastoida, koska jalustan jalat voidaan taittaa keskeltä. Wokin helpon säädön ansiosta sen korkeutta on helppo muuttaa.

Cook King – Hinta-laatusuhde kohdillaan

Cook King on Puolalainen brändi, joka on valmistanut ulkotulia ja grillejä yli 27 vuoden ajan. Cook King toimii kansainvälisesti ja tuotteita myydään Euroopan lisäksi Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Cook King on myynyt jo yli 50 000 tuhatta tulisijaa ympäri maailman.

Kaikki Cook Kingin tuotteet tehdään käsin Euroopassa. Tuotteissa käytetään raaka-aineena paksua terästä, mikä takaa tuotteiden pitkän iän. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteiden reklamaatioprosentti onkin ainoastaan 0,05 %, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Cook King on loistava esimerkki siitä, että laatua saa myös edullisesti. Hinta sisältää rahdin.

Korkeus: 200 cm

Wokin halkaisija: 60 cm / 70 cm

Paino: 12,5 – 14,5 kg

Wokin materiaali: Luonnon teräs

Kasaan taitettava: Kyllä

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös