La Nordica Emiliana Teräs

La Nordica Emiliana teräs on tyylikäs ja tehokas kamiina.

1611,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Arvio 3-4 viikkoa.

La Nordica Emiliana Teräs on kamiina, joka yhdistää elegantin muotoilun ja huippuluokan suorituskyvyn. Tässä on neljä syytä, miksi sinun pitäisi valita Emiliana Steel:

  1. Yhdistetty Kauneus ja Käytännöllisyys: Emiliana Steel sisältää valuraudasta valmistetut uunin sisäpinnat, emaloidut valurautaovet, kannen, alustan ja rungon, säädettävät ensisijaiset ja toissijaiset ilmanottoaukot paremman palamisen hallintaan, sekä keraamisen lasin. Ulkopinta on kauniisti emaloitu teräs, joka lisää tyylikkyyttä.
  2. Korkea Energiatehokkuus: 6,5 kW:n nimellisteholla ja 88,7 %:n tehokkuudella Emiliana Steel tarjoaa erinomaista lämmitystehoa, pystyen lämmittämään jopa 186 kuutiometriä tilaa.
  3. Ympäristöystävällinen: Emiliana Steel on varustettu jälkipolttojärjestelmällä, joka vähentää päästöjä. Tämä puulämmitteinen takka on saanut A+ energiamerkinnän, joka osoittaa sen olevan yksi markkinoiden energiatehokkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä malleista.
  4. Helppo Käyttö ja Huolto: Irrotettava tuhkalaatikko helpottaa takan puhdistusta ja huoltoa, ja sen kevyt 121 kg:n paino tekee asennuksesta vaivatonta.

Emiliana Steel on täydellinen valinta kotiisi, jos arvostat sekä toiminnallisuutta että tyyliä. Sen upea muotoilu ja korkea suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikkiin koteihin, joissa halutaan nauttia lämmöstä ja mukavuudesta tyylikkäässä paketissa​.

Jotain samantyyppistä, mutta edullisemmin? Katso La Nordica Tea!

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 453 x 950 x 490 mm
Teho: 6,5 kW
Paino: 121 kg
Tulipesän koko: 273 x 330 x 320 mm
Luukun koko: 210 x 255 mm
Lämmitysala: 186 m³
Hormiliitos: 120 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 88,7 %
Polttoaineen kulutus: 1,7 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 207 ˚C
CO päästöt: – %
Hiukkaspäästöt: 0,03 – 369 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 300 mm
Sivuille: 300 mm
Eteen: 1000 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös

Valmistajan alkuperäinen sivu
Suoritustasoilmoitus
Ecodesign hyväksyntä

Tyhjennä
Takaisin ylös