La Nordica Emiliana

La Nordica Emiliana on tyylikäs ja energiatehokas kamiina.

2190,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Arvio 3-4 viikkoa.

La Nordica Emiliana kamiina on ihanteellinen lisä jokaiseen kotiin, tarjoten lämpöä, tyyliä ja kestävyyttä. Sen suunnittelussa on otettu huomioon sekä käytännöllisyys että esteettisyys, joka näkyy sen tyylikkäässä ja aikaa kestävässä muotoilussa. Valuraudasta valmistetut sisäosat, emaloitu ovi, kansi, alusta ja runko takaavat tuotteen pitkäikäisyyden ja kauneuden.

Emilianan 6,5 kW:n nimellisteho ja 88,7 %:n energiatehokkuus varmistavat erinomaisen lämmityskyvyn, mahdollistaen jopa 186 kuutiometrin tilan lämmittämisen. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin koteihin. Lisäksi takan A+-energiamerkintä ja alhaiset päästöt jälkipolttojärjestelmän ansiosta tekevät siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Käyttömukavuutta silmällä pitäen Emiliana sisältää käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia kuten irrotettavan tuhkalaatikon, säädettävät ilmansyötöt parempaan palamiseen ja keraamisen lasin, joka edistää turvallisuutta ja tehokkuutta. Sen klassinen muotoilu yhdistettynä moderneihin ominaisuuksiin tekee siitä täydellisen valinnan kotiin, joka arvostaa sekä estetiikkaa että toimivuutta. Emiliana-takka tuo kotiisi lämpöä, mukavuutta ja tyylikkyyttä.

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 453 x 950 x 490 mm
Teho: 6,5 kW
Paino: 135 kg
Tulipesän koko: 273 x 330 x 320 mm
Luukun koko: 210 x 255 mm
Lämmitysala: 186 m³
Hormiliitos: 120 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 88,7 %
Polttoaineen kulutus: 1,7 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 207 ˚C
CO päästöt: – %
Hiukkaspäästöt: 0,03 – 369 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 300 mm
Sivuille: 300 mm
Eteen: 1000 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös
Valmistajan alkuperäinen sivu
Suoritustasomittaus
Ecodesign

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös