La Nordica Fedora teräs

La Nordica Fedora kamiinassa yhdistyvät teräs, valurauta ja energiatehokkuus.

2290,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Arvio 3-4 viikkoa.

La Nordica Fedora Steel kamiina on loistava valinta, kun haluat tuoda kotiisi sekä lämpöä että tyyliä. Sen elegantti muotoilu, joka yhdistää valuraudan ja teräksen, lisää kotisi sisustukseen ripauksen luksusta. Valurautaiset uunin sisäpinnat, emaloidut ovet ja kansi, sekä keraamiset lasit, tekevät siitä paitsi kauniin myös kestävän.

Fedora Steel ei pelkästään näytä hyvältä, vaan sen suorituskyky on myös huippuluokkaa. Sen 8,3 kW:n teho ja 86,4 % tehokkuus takaavat, että lämpöä riittää laajalle alueelle, jopa 238 kuutiometriin. Näin ollen se on kykenevä lämmittämään suuriakin tiloja, tehden siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin koteihin.

Ympäristön kannalta Fedora Steel on myös viisas valinta. Sen jälkipolttojärjestelmä vähentää haitallisia päästöjä, ja A+ energiamerkintä kertoo sen energiatehokkuudesta. Voit siis nauttia lämmöstä hyvällä omallatunnolla, tietäen valinneesi ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Lisäksi tämän puulämmittimen käyttö ja huolto ovat vaivattomia. Irrotettava tuhkalaatikko helpottaa puhdistusta, ja 150 kilogramman paino tekee asennuksesta suoraviivaista.

Etsitkö jotain hieman edullisempaa? Katso La Nordica Tea!

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 559 x 1035 x 547 mm
Teho: 8,3 kW
Paino: 150 kg
Tulipesän koko: 377 x 368 x 362 mm
Luukun koko: 315 x 285 mm
Lämmitysala: 238 m³
Hormiliitos: 130 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 86,4 %
Polttoaineen kulutus: 2,25 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 214 °C
CO päästöt: 0,03 %
Hiukkaspäästöt:  5,9 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 300 mm
Sivuille: 500 mm
Eteen: 1200 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös
Suoritustasoilmoitus.pdf

EcoDesign

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös