La Nordica Nova Forno, keittolevyllä ja uunilla

La Nordica Nova Forno on tyylikäs kamiina keittolevyllä ja uunilla.

3411,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tutustu Nova Forno -puulämmitteiseen uuniin, joka määrittelee uudelleen, mitä odotamme kotimme lämmitysratkaisuilta. Nova Forno ylittää perinteisen puuhellan rajoitukset, tarjoamalla paitsi miellyttävän lämmön lähteen myös monipuolisen ruoanlaittokokemuksen. Tämä uuni on suunniteltu niille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että designia kotinsa jokaisessa yksityiskohdassa.

Nova Fornon 37 litran emaloitu uuni mahdollistaa ruoanlaiton uudella tavalla. Olipa kyseessä sitten leivonta tai herkullisen pizzan valmistus, tämä uuni tuo keittiöön uudenlaista joustavuutta ja käytännöllisyyttä. Ei enää tarvetta erilliselle uunille, kun Nova Forno hoitaa kaiken – lämmittämisen ja kokkaamisen.

Tehokkuus on toinen Nova Fornon vahvuus. 11,8 kW:n lämmitysteho ja 86,4 % tehokkuus takaavat, että jopa 338 kuutiometrin tilat lämpenevät nopeasti ja energiatehokkaasti. Tämä tekee Nova Fornosta täydellisen valinnan suuriin tiloihin, tuoden niille lämpöä ja mukavuutta.

Suunnittelussa keskitytty helppokäyttöisyyteen tekee Nova Fornosta vaivattoman valinnan jokaiseen kotiin. Tuhkanpoisto ja Nordiker-polttokammion huolto ovat suoraviivaisia, mikä varmistaa, että uunin käyttö ja ylläpito ovat mahdollisimman yksinkertaisia.

Katso myös La Nordica Gemma Forno!

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ja puuhellat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 559 x 1496 x 569 mm
Teho: 11,8 kW
Paino: 256 kg
Tulipesän koko: 357 x 450 x 362 mm
Luukun koko: 315 x 285 mm
Uunin koko: 330 x 300 x 370
Lämmitysala: 338 m³
Hormiliitos: 150 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 86,4 %
Polttoaineen kulutus: 3,17 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 306 ˚C
CO päästöt: – %
Hiukkaspäästöt: 0,03 – 369 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 500 mm
Sivuille: 600 mm
Eteen: 1200 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös
Valmistajan alkuperäinen sivu
Suoritustasomittaus
Ecodesign

Tyhjennä
Takaisin ylös