La Nordica Nova Forno teräs, keittolevyllä ja uunilla

Tyylikäs teräskamiina paistouunilla ja keittolevyllä.

3051,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Nova Forno Steel tarjoaa enemmän kuin perinteisen puuhellan. Sen 37 litran suuruinen, emaloitu uuni tuo kotikeittiöösi uudenlaisen monipuolisuuden. Olipa kyse sitten herkullisen leivän paistosta, sunnuntaipaistin kypsennyksestä tai pizzan valmistuksesta, Nova Forno Steel vastaa haasteeseen. Tämä uuni ei rajoitu vain lämmittämiseen; se avaa ovet kokonaisvaltaiseen ruoanlaittoelämykseen.

Designissa Nova Forno Steel heijastaa minimalistista eleganssia ja kestävää rakennetta. Sen emaloitu valurautainen yläosa, ovi ja alusta eivät ainoastaan lisää laitteen kestävyyttä, vaan myös tuovat siihen ajattoman tyylikkyyden, joka sopii saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Energiatehokkuudeltaan Nova Forno Steel loistaa A+-luokituksella, mikä takaa erinomaisen hyötysuhteen (86,4 %) ja pienet päästöt. 11,8 kW:n lämmitysteholla se lämmittää vaivatta suuretkin tilat, jopa 338 kuutiometriä, tehden siitä ihanteellisen valinnan energiatietoiselle kuluttajalle.

Käytön helppous ja ylläpidon vaivattomuus ovat Nova Forno Steelin suunnittelun kulmakiviä. Irrotettava tuhka-astia ja helposti avattava alaovi tuhkalaatikon puhdistusta varten tekevät laitteen ylläpidosta yksinkertaista. Lisäksi Nordiker-polttokammion helppo tarkastettavuus ja vaihdettavuus varmistavat pitkäaikaisen käyttömukavuuden.

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ja puuhellat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 559 x 1496 x 569 mm
Teho: 11,8 kW
Paino: 217 kg
Tulipesän koko: 357 x 450 x 362 mm
Luukun koko: 315 x 285 mm
Uunin koko: 330 x 300 x 370
Lämmitysala: 338 m³
Hormiliitos: 150 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 86,4 %
Polttoaineen kulutus: 3,17 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 306 ˚C
CO päästöt: – %
Hiukkaspäästöt: 0,03 – 369 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 500 mm
Sivuille: 600 mm
Eteen: 1200 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös
Valmistajan alkuperäinen sivu
Suoritustasomittaus
Ecodesign

Tyhjennä
Takaisin ylös