LEDA APELLA

LEDA APELLA on korkealaatuinen valuraudasta valmistettu kamiina.

3780,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

LEDA Apella on korkealaatuinen valuraudasta valmistettu kamiina. Pienen ja kompaktin muotoilunsa ansiosta viehättävä kamiina löytää paikkansa jokaisessa olohuoneessa. Takan suuri ja kaareva lasi tarjoaa laajan tulinäkymän. Tulipesä on helppo puhdistaa kätevän tuhkaluukun kautta. Kamiinan palotilan lattiaan on piilotettu tilavuusvirtauksen säädin VSR – innovatiivinen ilmaventtiili, joka tehostaa palamista. Pienestä koostaan huolimatta Leda Apella tuottaa tehoa jopa 7 kilowattia, eli se sopii myös isomman tilan lämmittäjäksi. 

Katso myös muut LEDA mallit!

LEDA – Saksalaista laatua

LEDA on tunnettu saksalainen takkabrändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten takkojen valmistukseen. Yrityksen juuret ulottuvat yli sata vuotta taaksepäin, ja sen pitkä historia heijastuu syvällisessä ammattitaidossa ja innovaatioissa lämmitysratkaisuissa. LEDA-takat tunnetaan niiden kestävyydestä, tehokkuudesta ja tyylikkäästä muotoilusta. Brändi yhdistää perinteisen saksalaisen laadun ja modernin teknologian tarjotakseen asiakkailleen sekä esteettisesti että toiminnallisesti korkealaatuisia tuotteita.

LEDA keskittyy ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, mikä näkyy heidän tuotteidensa korkeissa hyötysuhteissa ja A+ energialuokituksissa.

Valmistajan kotisivut

KORKEUS 764 mm
LEVEYS 798 mm
SYVYYS 587 mm
PAINO 212 kg
TEHO 7 kW
POLTTOPUIDEN MAX. PITUUS 33 cm
Takaisin ylös