LEDA DELTA Plus

LEDA DELTA Plus on tilaa säästävä, tehokas ja tyylikäs varaava säteilytakka.

5900,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

LEDA DELTA Plus on tilaa säästävä, tehokas ja tyylikäs puolivaraava säteilytakka, joka on suunniteltu nykyaikaisiin asuntoihin ja taloihin. Sen ohut profiili ja noin 1,33 metrin korkeus tekevät siitä rakenteeltaan hienovaraisen. Takan 45 kg painavat valurautaiset säilytyselementit takaavat maksimaalisen lämmön pitkäksi aikaa tulen sammumisen jälkeen, luovuttaen tehokkaasti lämpöä noin kolme tuntia sammumisen jälkeen. Nimellislämpöteholla 6 kW ja yli 80 prosentin hyötysuhteella, Leda DELTA Plus on erittäin tehokas ja ympäristöystävällinen valinta. Tämän valurautatakan elliptinen muotoilu sopii sulavasti erilaisiin elämäntyyleihin ja sisustuksiin​

Katso myös muut LEDA mallit!

LEDA – Saksalaista laatua

LEDA on tunnettu saksalainen takkabrändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten takkojen valmistukseen. Yrityksen juuret ulottuvat yli sata vuotta taaksepäin, ja sen pitkä historia heijastuu syvällisessä ammattitaidossa ja innovaatioissa lämmitysratkaisuissa. LEDA-takat tunnetaan niiden kestävyydestä, tehokkuudesta ja tyylikkäästä muotoilusta. Brändi yhdistää perinteisen saksalaisen laadun ja modernin teknologian tarjotakseen asiakkailleen sekä esteettisesti että toiminnallisesti korkealaatuisia tuotteita.

LEDA keskittyy ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, mikä näkyy heidän tuotteidensa korkeissa hyötysuhteissa ja A+ energialuokituksissa.

Valmistajan kotisivut

Takaisin ylös