LEDA NOVIA

LEDA NOVIA on tehokas, käyttäjäystävällinen ja ympäristöystävällinen valurautatakka.

4070,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

LEDA NOVIA on tehokas, käyttäjäystävällinen ja ympäristöystävällinen valurautatakka, joka yhdistää perinteiset valurautatakkojen edut moderniin paloteknologiaan ja ainutlaatuiseen muotoiluun. Tämän laadukkaan, kokonaan valuraudasta valmistetun takan nimellisteho on 6 kW. NOVIA pystyy palamaan tehokkaasti korkean hyötysuhteen ansiosta ollen samalla vähäpäästöinen, noudattaen päästöraja-arvoja. Valurautatakan pitkä käyttöikä tekee siitä kestävän valinnan, ja sen tyylikäs muotoilu lisää kotisi tunnelmaa. 

LEDA – Saksalaista laatua

LEDA on tunnettu saksalainen takkabrändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten takkojen valmistukseen. Yrityksen juuret ulottuvat yli sata vuotta taaksepäin, ja sen pitkä historia heijastuu syvällisessä ammattitaidossa ja innovaatioissa lämmitysratkaisuissa. LEDA-takat tunnetaan niiden kestävyydestä, tehokkuudesta ja tyylikkäästä muotoilusta. Brändi yhdistää perinteisen saksalaisen laadun ja modernin teknologian tarjotakseen asiakkailleen sekä esteettisesti että toiminnallisesti korkealaatuisia tuotteita.

LEDA keskittyy ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, mikä näkyy heidän tuotteidensa korkeissa hyötysuhteissa ja A+ energialuokituksissa.

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös