Nordpeis Davos U kiertoilmatakka

Suuri kiertoilmatakka tulinäkymällä kolmeen suuntaan.

6420,00 6700,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Davos on Nordpeisin suurin takka. Siinä on kaikista Nordpeis-takoista tuttu selkeälinjainen muotoilu ja koostaan huolimatta takan ilme on tyylikäs. Takassa on kaksinkertaiset lasit ja tehokas tulipesä. Markkinoiden muista tämän kokoluokan takoista poiketen siinä voidaan pitää tulta ilman, että sisällä tulee liian kuuma. Lasit pysyvät puhtaina myös miedolla lämmöllä. Davos U-mallissa kolmella sivulla olevat lasit antavat erinomaisen näkyvyyden liekkeihin. Saatavilla matala sekä korkea malli. Korkeaan malliin saatavilla lisävarusteena 20cm korotusosa.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

 

Korkea malli:

Korkeus: 2380 mm
Leveys: 920 mm
Syvyys (mm): 600 mm
Hyötysuhde (%): 80 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 8,9
Polttopuiden enimmäispituus: 50 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 430 *
*Painava tulisija – tämä tuote edellyttää lattian kantokyvyn tarkistamista.

Davos U suoritustasoilmoitus

Davos U suojaetaisyydet

Davos U mitat

 

Hormilähtö Ø

Hyötysuhde %

Väri

Tyhjennä
Takaisin ylös