Nordpeis ME Concrete

Tyylikäs uniikin muotoinen kamiina betonijalustalla.

2950,00 3460,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Me Concrete on kamina, joka erottuu tulipesän omaleimaisen pyöreän muodon ansiosta. Mustasta teräksestä valmistettu tulipesä lepää betonijalustalla. Mustan teräksen pyöreä muoto neliömäistä betonia vasten tekee Me Concretesta kiinnostavan ja hillityn katseenvangitsijan tummilla väreillään.

Betoni luo yhdessä mustan teräksen kanssa rouhean ja modernin ilmeen. Betoni on läpivärjättyä erikoisbetonia, jossa on vahattu ja kiillotettu pinta. Betonin värinä on Colorado Grey. Me Concreten pintaa ei tarvitse huoltaa eikä sitä tarvitse käsitellä uudelleen tai maalata. Voit valita, haluatko tulipesän sivulasilla vai ilman. Sivulasit saavat hienosti palavan liekin näkymään useammalta suunnalta.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Korkeus1126 mm
Leveys520 mm
Syvyys340 mm
Hyötysuhde79 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat37 cm
Paino sisältäen tulipesän118 KG*

Väri

Teho (kW)

Paino (kg)

Hyötysuhde %

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös