Nordpeis ME Concrete

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2950,00 3460,00 

Tyhjennä

Lisävarusteet

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Me Concrete on kamina, joka erottuu tulipesän omaleimaisen pyöreän muodon ansiosta. Mustasta teräksestä valmistettu tulipesä lepää betonijalustalla. Mustan teräksen pyöreä muoto neliömäistä betonia vasten tekee Me Concretesta kiinnostavan ja hillityn katseenvangitsijan tummilla väreillään.

Betoni luo yhdessä mustan teräksen kanssa rouhean ja modernin ilmeen. Betoni on läpivärjättyä erikoisbetonia, jossa on vahattu ja kiillotettu pinta. Betonin värinä on Colorado Grey. Me Concreten pintaa ei tarvitse huoltaa eikä sitä tarvitse käsitellä uudelleen tai maalata. Voit valita, haluatko tulipesän sivulasilla vai ilman. Sivulasit saavat hienosti palavan liekin näkymään useammalta suunnalta.

Miksi Nordpeis?

Nordpeis on Norjan suurin takkatoimittaja. Kaikki Nordpeisin tulisijat ovat valmistettu kestämään pohjoisen olosuhteita, jonka lisäksi takoissa on kiinnitetty huomiota erityisesti yksityiskohtiin ja ekologisuuteen. Takkojen design on pohjoismaisen ajaton ja valikoimasta löytyy varmasti takka jokaiseen kohteeseen.  Nordpeis on yksi meidän suosituimmista takkamerkeistä. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja reklamaatioita tulee todella vähän. Mikäli haluat tyylikkään ja laadukkaan takan kohtuuhintaan, valitse Nordpeis.

Korkeus1126 mm
Leveys520 mm
Syvyys340 mm
Hyötysuhde79 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat37 cm
Paino sisältäen tulipesän118 KG*

Väri

Teho (kW)

Paino (kg)

Hyötysuhde %

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös