Nordpeis ME Oak kamiina

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

4190,00 4690,00 

Tyhjennä

Me Oak on uniikki kamina, sillä sen muotoilu on täysin ainutlaatuinen ja uutuusmalleja on saatavana vain 300 kappaletta. Jokaisen takan jalustan alaosaan on kiinnitetty numerolaatta, joka osoittaa kaminan kuuluvan ainutlaatuiseen ”Limited Edition” -sarjaan. Rajoitettu erä ja numeroidut laatat saavat Me Oak -kaminat muistuttamaan taideteosta.

Muotoilu on omanlaatuisensa. Pyöreä tulipesä lepää tammisen jalustan päällä. Mustan tulipesän teräksen pyöreä muoto puuta vasten tekee Me Oakista kiinnostavan ja kauniin katseenvangitsijan.

Kaminan jalka on vaaleaa tammea, joka voidaan haluttaessa petsata tummemmaksi. Tulipesä on saatavana sekä sivulaseilla että ilman. Sivulasien ansiosta hienosti palavat liekit näkyvät huomattavasti laajemmalle.

Me Oakin tehdastoimituksessa tammijalka on käsittelemätöntä puuta. Takan ilmettä voidaan muuttaa viimeistelemällä se joko neutraalilla tai pigmentoidulla öljyllä. Valkoisella öljyllä saat voimakkaan kontrastin puujalustan ja tulipesän mustan teräksen välille. Ruskehtava öljy antaa tummemman ja hillitymmän ilmeen. Koska puun käsittelyyn on monia vaihtoehtoja, voit hankkia kaminan, joka on sekä uniikki että kodin persoonallisen ilmeen mukainen.

 • Eksklusiivinen Limited Edition -sarja

  Me Oak -takkoja on valmistettu ainoastaan 300 kpl ja jokaisessa niistä on oma numerolaatta pylvään alaosassa.

 • Ainutlaatuinen muoto ja monia vaihtoehtoja

  Pyöreä tulipesä lepää tammiverhoillun jalustan päällä, joka todella erottuu muista takoista. Voit käsitellä jalustan puun petsillä ja saada takan, joka on sekä uniikki että kodin persoonallisen ilmeen mukainen.

 • Puhtaasti palava

  Kaikki takkamme ja uunimme on puhtaasti palavia. Vaihtamalla puhtaasti palavaan tulipesään säästät sekä ympäristöä että lompakkoa.

 • Ilmahuuhtelu pitää lasin puhtaampana

  Puhdasta ilmaa päästetään sisään lasin yläreunassa olevan kanavan kautta, joka huuhtelee lasia verhon tavoin kuumassa tulipesässä. Puhdas ilma estää savukaasuja pääsemästä kosketuksiin lasin kanssa ja nokeamasta sitä. Ilmahuuhtelu auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

Miksi Nordpeis?

Nordpeis on Norjan suurin takkatoimittaja. Kaikki Nordpeisin tulisijat ovat valmistettu kestämään pohjoisen olosuhteita, jonka lisäksi takoissa on kiinnitetty huomiota erityisesti yksityiskohtiin ja ekologisuuteen. Takkojen design on pohjoismaisen ajaton ja valikoimasta löytyy varmasti takka jokaiseen kohteeseen.  Nordpeis on yksi meidän suosituimmista takkamerkeistä. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja reklamaatioita tulee todella vähän. Mikäli haluat tyylikkään ja laadukkaan takan kohtuuhintaan, valitse Nordpeis.

Korkeus1146 mm
Leveys520 mm
Syvyys340 mm
Hyötysuhde79 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat37 cm

Turvaetäisyydet

Teho (kW)

Hyötysuhde %

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös