Nordpeis ME Oak kamiina

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

4100,00 4590,00 

Tyhjennä

Lisävarusteet

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Me Oak on uniikki kamina, sillä sen muotoilu on täysin ainutlaatuinen ja uutuusmalleja on saatavana vain 300 kappaletta. Jokaisen takan jalustan alaosaan on kiinnitetty numerolaatta, joka osoittaa kaminan kuuluvan ainutlaatuiseen ”Limited Edition” -sarjaan. Rajoitettu erä ja numeroidut laatat saavat Me Oak -kaminat muistuttamaan taideteosta.

Muotoilu on omanlaatuisensa. Pyöreä tulipesä lepää tammisen jalustan päällä. Mustan tulipesän teräksen pyöreä muoto puuta vasten tekee Me Oakista kiinnostavan ja kauniin katseenvangitsijan.

Kaminan jalka on vaaleaa tammea, joka voidaan haluttaessa petsata tummemmaksi. Tulipesä on saatavana sekä sivulaseilla että ilman. Sivulasien ansiosta hienosti palavat liekit näkyvät huomattavasti laajemmalle.

Me Oakin tehdastoimituksessa tammijalka on käsittelemätöntä puuta. Takan ilmettä voidaan muuttaa viimeistelemällä se joko neutraalilla tai pigmentoidulla öljyllä. Valkoisella öljyllä saat voimakkaan kontrastin puujalustan ja tulipesän mustan teräksen välille. Ruskehtava öljy antaa tummemman ja hillitymmän ilmeen. Koska puun käsittelyyn on monia vaihtoehtoja, voit hankkia kaminan, joka on sekä uniikki että kodin persoonallisen ilmeen mukainen.

Malli

Sivulaseilla, Ilman sivulaseja

Tyhjennä
Takaisin ylös