Nordpeis Me Pedestal kamiina

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2980,00 3610,00 

Tyhjennä

Nordpeis on luonut kamiinasarjan, joka perustuu “Me”-takkasydämiin. Me-sarjasta voit valita useita uusia ja ainutlaatuisia ratkaisuja. “Me Pedestal” on klassinen kamiina ja muotoilultaan moderni ja puhdaslinjainen.

 • Ainutlaatuinen

  Puulämmitteinen Me -kamiinalla persoonallisuutta sisustukseen.

 • Pilarijalan päällä seisova kamiina.

  Me Pedestal on pilarimalli, muotoilultaan moderni ja puhdaslinjainen pyöreä Me-kamiina.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

Miksi Nordpeis?

Nordpeis on Norjan suurin takkatoimittaja. Kaikki Nordpeisin tulisijat ovat valmistettu kestämään pohjoisen olosuhteita, jonka lisäksi takoissa on kiinnitetty huomiota erityisesti yksityiskohtiin ja ekologisuuteen. Takkojen design on pohjoismaisen ajaton ja valikoimasta löytyy varmasti takka jokaiseen kohteeseen.  Nordpeis on yksi meidän suosituimmista takkamerkeistä. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja reklamaatioita tulee todella vähän. Mikäli haluat tyylikkään ja laadukkaan takan kohtuuhintaan, valitse Nordpeis.

Korkeus1048 mm
Leveys520 mm
Syvyys570 mm
Hyötysuhde79 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat37 cm
Paino sisältäen tulipesän86 KG*

Suoritustasoilmoitus

Turvaetäisyydet

Hyötysuhde %

Väri

Teho (kW)

Paino (kg)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös