Nordpeis Me Pedestal

Tyylikäs pyöreä kamiina pilarijalalla. Saatavilla myös sivulaseilla!

2980,00 3610,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Nordpeis Me Pedestal sopii personallisen sisustuksen katseenvangitsijaksi.

Nordpeis Me Pedestal on Me-sarjan pilarijalkainen malli. Pyöreä kamiina nostettuna pilarin päälle on kuin liekehtivä liikennemerkki. Kaikkien Me-kamiinoiden tavoin myös tämä malli on saatavissa sivulaseilla tai ilman. 

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko Nordpeis valikoima!

Valmistajan kotisivut

Korkeus1048 mm
Leveys520 mm
Syvyys570 mm
Hyötysuhde79 %
Savukanavan mitat150 mm
Savukanavan mitat37 cm
Paino sisältäen tulipesän86 KG*

Suoritustasoilmoitus

Turvaetäisyydet

Hyötysuhde %

Väri

Teho (kW)

Paino (kg)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös