Nordpeis Praha kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka halkotilalla ja tulinäkymällä kolmeen suuntaan.

4650,00  (sis. Alv 24%)

2-3 viikkoa

Nordpeis Praha on kiertoilmatakka joka sopii hyvin sekä omakotitaloihin että loma-asuntoihin. Tyylikäs luukku antaa tulinäkymän kolmeen suuntaan. Kiertoilmatoiminnon avulla saat nopeasti lämpöä ja lasiluukut pysyvät kirkkaana puhtaan paloprosessin ansiosta. Takan alaosassa on halkotila puiden säilytystä varten. Takka on pinnoitettavissa juuri sinulle sopivalla tavalla.

Toimitus sisältää suojaseinäsarjan jonka ansiosta takan voi asentaa suoraan puuseinään kiinni.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Praha mittapiirros

Praha suojaetaisyydet

Praha suoritustasoilmoitus

Korkeus (mm) : 1750 (matala malli) / 2380 (korkea malli)
Leveys (mm) : 554
Syvyys (mm) : 463
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 253kg (matala malli) / 317kg (korkea malli)
Nimellisteho : 5,4kW
Polttopuiden max.pituus : 40cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 81,9%

Hyötysuhde %

Väri

Luukku

,

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös