Nordpeis You Pedestal

Moderni kamiina erittäin suurilla sivulaseilla, jotka luovat upean tunnelman.

2995,00 

Tyhjennä

Tuotanto alkaa huhtikuussa. Toimitusaika 4 viikkoa.

Haluatko lämpöä ja esteettisyyttä yhdessä? Silloin Nordpeis YoU Pedestal on hyvä vaihtoehto. Sen korkea tulipesä, puhdaslinjainen muotoilu ja jalustan pyöristetyt reunat tuovat jokaiseen sisustukseen hienostuneen designelementin.
Nordpeis YoU Pedestal sisältää käytännöllisiä ratkaisuja, kuten itsestään sulkeutuva oven ja integroidun tuhkalaatikon mukavaa käyttökokemusta varten. Siinä on suuret lasipinnat, jotka tarjoavat vaikuttavan liekkinäkymän huolimatta siitä, että se vie vähän tilaa huoneessa. Sen pehmeät muodot kietovat liekit ja yhdistävät sekä käytännöllisen että esteettisen toiminnon toiminnalliseen harmoniaan.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Valmistajan kotisivut

Korkeus: 1150mm
Leveys: 410mm
Syvyys: 410mm
Paino: 120kg
Polttopuun pituus: 30cm
Hyötysuhde: 82%
Nimellisteho: 6,6kW
Savuputken: Ø150mm
Näkyvyys: Etu ja sivu
Tyhjennä
Takaisin ylös