Nunnauuni Deko 7 Uno varaava kamiina

Kysy tarjousta tälle takalle asennettuna ja toimitettuna kohteeseesi! Tämäkin takka jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

5883,00 

Tyhjennä

Deko 7 Uno kamiina sopii satunnaiseen ja hetkelliseen lämmöntarpeeseen, jossa tärkeintä on tulen tunnelmasta nauttiminen. Dekossa puut palavat rauhallisella liekillä ja suuri kulmaluukku tuo tulen näyttävästi esille. 

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”.

Korkeus: 1508 mm

Leveys: 926 mm

Syvyys: 550 mm

Paino: 680 kg

Lämpöteho8 kW

Hyötysuhde80.1 %

EnergiatehokkuusluokkaA

Polttopuun kulutus2.5 kg/h

Polttopuun pituus33 cm

Hiukkaset (PM)36 mg/Nm3

OGC78 mg/Nm3

CO1180 mg/Nm3

NOx131 mg/Nm3

Suojaetäisyys takana: 50 mm

Suojaetäisyys sivuilla: 50/800 mm

Suojaetäisyys edessä: 800 mm

Suojaetäisyys päälle: 500 mm

Materiaali

Väri

Paino (kg)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Teho (kW)

Tyhjennä
Takaisin ylös