NunnaUuni Mamo Solo

Hinta sisältää asennuksen, eli tuotteen pystytyksen. Hinta ei sisällä asennuksen lisätöitä. Mikäli haluat tuotteen rahdilla kotiovelle, pyydä tarjous. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

9246,00 10110,00 

Tyhjennä
Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Suomessa valmistetut NunnaUunin täysvuolukivitakat ovat mainioita kodin lämmittäjiä. Erinomaisen lämmönjohtumisen takaa Mammutti-vuolukivilaji, jonka ansiosta varautunut lämpö jakautuu tasaisesti ja miellyttävästi. Takka voidaan liittää hormiin ala- tai yläliitoksella. Mamo Solo-mallissa kätevä leivinuuni, joka lämpiää aina takkaa lämmittäessä. Leivinuunissa ei pidetä tulia, joten se on erittäin helppo pitää puhtaana.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”.

Suoritustasoilmoitus

HUOM! Mitat ja tiedot ovat viitteellisiä. Tarkat tiedot vaihtelevat mallin ja pintamateriaalin mukaan.

Mitat: 1824 x 912 x 726/870 mm

Paino: 2320/2780 kg

Lämpöenergia: 79.3 kWh

Lämmönluovutusaika, prosenttia maksimitehosta (h)

100 % – 9.7 h 50 % – 34.1 h 25 % – 56.8 h

Hyötysuhde: 91 %

Energiatehokkuusluokka: A+

Polttopuun pituus: 33 cm

Kokonaispuumäärä: 16 kg

Suojaetäisyys takana: 50 mm

Suojaetäisyys sivuilla: 200 mm

Suojaetäisyys edessä: 1000 mm

Suojaetäisyys päälle: 200 mm

Väri

Paino (kg)

,

Materiaali

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Hyötysuhde %

Tyhjennä
Takaisin ylös