Planika Cabo

Planika Cabo on vapaasti seisova täysin automaattinen biotakka, joka soveltuu loistavasti ulos tai sisälle.

5578,00 7067,00 

Tyhjennä

2-4 viikkoa

Planika Cabo on laadukas ulkokäyttöön suunniteltu biotakka. Toki takkaa vois myös käyttää sisätiloissa. Kyseessä on automaattinen biotakka, jossa on hyödynnetty markkinoiden edistyksellisintä teknologiaa. Huippuominaisuuksien myötä biotakka palaa äärimmäisen puhtaasti, eikä ylimääräistä hajua tai savua takan käytöstä synny.

Takan sytyttäminen ja hallinta on helppoa siihen integroidun hallintapaneelin kautta. Takan mukana tulee myös kaukosäädin, jonka lisäksi voit hallita tulisijaa puhelimen kautta. Takan täyttäminen on helppoa automaattisen tankkausjärjestelmän myötä. Tutustu automaattiseen tankkausjärjestelmään esitteet osiosta.

  • Helppo asennus
  • Etäohjaus kaukosäätimellä tai puhelimella
  • Automaattinen tankkausjärjestelmä
  • 6-asteinen liekinsäätö
  • Jopa 15 tuntia paloaikaa

Takasta löytyy myös leveämpi pöytätyylinen versio.

Kuorirakenteiden erot

Cabo Burner mallissa ei ole kuoria ollenkaan, eli se sopii tee-se-itse henkiselle henkilölle.

Laurent & Daze takkojen kuorirakenne on Dektonia, eli sen valmistuksessa on käytetty mm. posliinia, lasia ja kvartsia. 12 mm paksu kuori kestää kovempaakin käyttöä ja naarmuja ei tähän pintaan kovin helposti synny. Tyylikäs marmoria muistuttava viimeistely tekee takasta todellisen katseenvangitsijan tilaan kuin tilaan.

Kovik takan kuorirakenne on Equitone kuitusementtilevyä. Levy on todella kestävää ja siinä on naarmuuntumaton pinta. Levy on ulkoasultaan mattapintainen, mikä tekee siitä ajattoman ja sopivan lähes jokaiseen kohteeseen.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

Paloaika (tuntia)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyyppi

Tyhjennä
Takaisin ylös