Planika Galio Black Automatic

Planika Galio Black Automatic on etäohjattava luksustason ulkotuli.

3906,00  (sis. Alv 24%)

2-4 viikkoa

Planika Galio Black Automatic on automaattinen laadukas kaasutakka ulkokäyttöön. Takka sopii loistavasti terassille, parvekkeelle tai vaikka mökin pihalle. Planika Galio Corten tuottaa parhaimmillaan lämpöä lähes 10 kW, eli se on myös tehokas lämmittäjä. Lisäksi aito liekki luo ainutlaatuisen ja lämminhenkisen tunnelman vähän synkempäänkin iltaan. Ei hormia, ei savua, ei säätöä.

Planika Galio Black Automatic on valmistettu maalatusta teräksestä ja se kestää pohjoisen olosuhteita erinomaisesti. Suosittelemme kuitenkin takkaan lisävarusteena saatavaa suojahuppua. Takan mukana tulee tummia koristekiviä, jotka asetellaan polttimen ympärille korostamaan kaunista liekkiä.

Tämä malli on automaattinen, eli sitä on mahdollista ohjata kaukosäätimen tai puhelimen kautta. Lisäksi takassa on integroitu hallintapaneli. Paloprosessia ja lämmöntuottoa on mahdollista säätää liekinkorkeuden kautta.

Takka toimii kaasupullolla tai kytkemällä se kaasuverkkoon. Kaasupullo ei sisälly toimitukseen. Lisävarusteena takkaan on ostettavissa mm. suojahuppu, kaasupullon suojakotelo ja kaasuletkun suoja.

Tästä mallista on saatavilla myös manuaalinen versio!

Takaisin ylös