Planika Galio Corten Automatic

Planika Galio Corten Automatic on etäohjattava laadukas kaasutakka pihalle, terassille tai vaikka kerrostalon parvekkeelle.

4463,00  (sis. Alv 24%)

2-4 viikkoa

Planika Galio Corten Automatic on automaattinen laadukas kaasutakka ulkokäyttöön. Takka sopii loistavasti terassille, parvekkeelle tai vaikka mökin pihalle. Planika Galio Corten tuottaa parhaimmillaan lämpöä lähes 10 kW, eli se on myös tehokas lämmittäjä. Lisäksi aito liekki luo ainutlaatuisen ja lämminhenkisen tunnelman vähän synkempäänkin iltaan. Ei hormia, ei savua, ei säätöä.

Planika Galio Cortenin ulkokuori on trendikästä Corten terästä, joka kestää pohjolan kovia sääolosuhteita loistavasti. Lisäksi polttimen päälle tulee koristekiviä, jotka korostavat aidon tulen kauneutta.

Tämä malli on automaattinen, eli sitä on mahdollista ohjata kaukosäätimen tai puhelimen kautta. Lisäksi takassa on integroitu hallintapaneli. Paloprosessia ja lämmöntuottoa on mahdollista säätää liekinkorkeuden kautta.

Takka toimii kaasupullolla tai kytkemällä se kaasuverkkoon. Kaasupullo ei sisälly toimitukseen. Lisävarusteena takkaan on ostettavissa mm. suojahuppu, kaasupullon suojakotelo ja kaasuletkun suoja.

Tästä mallista on saatavilla myös manuaalinen versio!

Takaisin ylös