Planika Rio

Planika Rio on tyylikäs kaasutoiminen terassilämmitin. Rio luo tunnelmaa ja lämmittää tehokkaasti isommankin tilan.

558,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Rio on musta jauhemaalattu musta kaasutoiminen ulkotuli, joka on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Planika Rio tuo terasseille kaivattua lämpöä ja tunnelmaa, jonka avulla avaat terassikauden aikaisin keväällä ja lopetat vasta myöhään syksyllä. Takka on tarpeeksi iso toimimaan terassin lämmittäjänä, mutta sopivan pieni siirreltäväksi helposti yhden ihmisen toimesta. Yhdellä kaasupullollisella tuli palaa jopa 55 tuntia ja lämpötehoa irtoaa kunnioitettavat 7-10 kilowattia. Ulkotuli on tehty kestämään kovaa käyttöä, eli sen voi huoletta jättää ulos myös hieman pitemmäksi aikaa.

Takan mukana toimitetaan suojahuppu takalle. Kaasupullo ei sisälly toimitukseen. Lisävarusteeksi voit valita kaasupullon suojakotelon ja kaasuletkun suojan.

  • Sään kestävä materiaali
  • Kompakti koko
  • Äärimmäisen helppokäyttöinen
  • Kaasukäyttöinen

Käyttö

Rion käyttäminen ei voisi olla helpompaa. Paketissa ei ole montaa liikkuvaa osaa, joten takka on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Takkaahan käytetään hyvin samantyyppisesti kuin esimerkiksi kaasugrilliä. Sytytysnappi pohjaan, jonka jälkeen väännetään nupista. Takka syttyy tämän jälkeen itsestään, jonka jälkeen voit asettaa liekin haluamallesi tasolle. Rio ulkotakkaa on äärimmäisen turvallista käyttää. Tuli säilyy tasaisesti koko polton ajan ja jos se jostain syystä sammuisi, lopettaa laite kaasunsyötön.

Miksi valita Planikan kaasulla toimiva ulkotulisija?

Planika tarjoaa laadukkaita ja edistyksellisiä ulkotulisijoja pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Kaasulla toimivat tulisijat tarjoavat vahvan liekin huonommallakin kelillä. Kaasutakat ovat myös lämpöarvoltaan mukavia lämmittäjiä, joilla pidennät esimerkiksi terassikautta alkukeväästä myöhälle syksyyn. Planikan tuotteilla teet vaikutuksen hieman vaativampaankin vieraaseen. Mikäli haluat ulkotuleltasi laatua ja pitkäikäisyyttä, on Planika oikea valinta.

Rio tekniset tiedot

• Polttoainetyyppi: nestekaasu
• Lämmöntuotto: 7,0 – 10,0 kW
• Paloaika jopa 55h
• Kompakti koko. Paino vain 13,2 kg
– Soveltuu ulkokäyttöö

Paino (kg)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Teho (kW)

,

Takkatyyppi

Takaisin ylös