Sähkökiuas IKI Monolith 9 kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

1165,00 1790,00 

Tyhjennä

Monolith-sähkökiuas – Ilo silmälle ja ikimuistoiset löylyt koko keholle. Monolith 9 kW tornikiuas soveltuu 9-16 kuution saunoihin.

Monolith-kiukaassa yhdistyvät kunnianhimoinen suomalainen muotoilu ja käytännöllisyys. Sähkökiukaan hiotut ohutprofiili RST-putket tehostavat lämmön sitoutumista kiukaan tärkeimpään osaan, sen kiviin. Putket eivät kuumene polttavan kuumiksi ja vapaan ilmankierron ansiosta sauna lämpenee tehokkaasti löylykuntoon.

Kiukaan suuri kivimassa lämpenee n. 45-60 minuutissa, minkä jälkeen saunojat pääsevät nauttimaan kiukaan kosteista, voimakkaista ja happirikkaista löylyistä. Monolith-sähkökiukaat valmistetaan käsityönä Suomessa ruostumattomasta teräksestä.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

Saunan koko (m3)

Korkeus (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös