Schmid Lina 45 GT, saranaluukku

Schmid Lina GT 45 on kompaktin kokoinen, mutta tehokas kiertoilmatakkasydän.

3015,90 3186,90 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina GT 45 on saranaluukullinen takkasydän, joka on valmistettu 100% Saksassa tarkan laadunvalvonnan alla, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja luotettavuuteen. Schmid Lina 45 -takkasydämen ympärille voit rakentaa kuoret Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista, mikä tekee siitä entistä turvallisemman ja paremmin sopivan juuri sinun kotiisi.

Takkasydämen lasi on suunniteltu helppohoitoiseksi ja helposti puhdistettavaksi, jotta voit nauttia takan liekeistä ja samalla pitää sen aina kauniina. Sisäkivien materiaali on korkealaatuista samottia, joka kestää hyvin kuumuutta ja iskuja, takaen pitkäikäisen ja tehokkaan käytön.

Schmid Lina 45 -takkasydämessä on kätevä yhden vivun säätö palamisen ja lämmöntuoton säätämiseksi, mikä tekee sen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Lisäksi takkasydämeen on mahdollista tuoda palamisilma talon ulkopuolelta putkella, jolloin voit parantaa sen lämmöntuottoa entisestään ja samalla vähentää ympäristövaikutuksia.

Takkasydämen mukana toimitetaan suomenkieliset käyttöohjeet, joten sen asentaminen ja käyttäminen on sujuvaa ja vaivatonta.

Miksi valita Schmid Takkasydän?

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

 

Hyötysuhde %

Teho (kW)

Paino (kg)

,

Korkeus (mm)

, ,

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Luukku

,

Tyhjennä
Takaisin ylös