Contura i2

2190,00 2390,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Onko sinulla oma näkemyksesi siitä, miltä takan pitäisi näyttää ja tuntua? Contura i2 on takkasydän, joka antaa sinulle vapauden olla luova. Takkasydän on helppo sijoittaa olemassa olevaan avotakkaan tai käyttää sellaisenaan uuden toteutukseen. Lasiluukku korostaa tulen loistetta luoden tunnelmaa. Contura i2 on saatavana joko kolmi- tai nelisivuisella muurauskehyksellä.

Contura i2G ei ole hyvä valinta vain niille, jotka haluavat rakentaa jotain täysin uutta. Takkasydäntä voidaan käyttää myös avotakkojen parantamiseen. Avotakan pesään asennettu takkasydän lämmittää palamisilman ja luovuttaa sen lämpönä takaisin huoneeseen. Avotakka vetää huoneesta lämpöä ja luovuttaa sen piippua pitkin taivaalle. Avotakan pesään asennettu takkasydän lämmittää palamisilman ja luovuttaa sen lämpönä piippua pitkin taivaalle. Takkasydämen ansiosta kodikas lämpö leviää luukun lasin läpi luoden samalla tunnelmaa. Korkeamman hyötysuhteen ja nykyaikaisemman palamistekniikan ansiosta palaminen on puhdasta ja samalla puuta säästyy.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla.

Katso koko valikoima!

Valmistajan kotisivut

Korkeus (mm) 615
Leveys (mm) 550
Syvyys (mm) 350
Nettopaino (kg) 80
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Tehoa (kW) 5
Hyötysuhde (%) 82
Savupiipun liitäntä Edellä
Tyhjennä
Takaisin ylös