Schmid Lina 45, hissiluukku

Schmid Lina 45 h on tyylikäs ja kompaktin kokoinen kiertoilmatakkasydän hissiluukulla.

5312,00 6260,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina 45 on suora hissiluukullinen kiertoilmatakkasydän, joka tarjoaa lämpöä ja tunnelmaa kotiisi tehokkaasti. Tämä huippulaadukas takkasydän on valmistettu Saksassa tarkan laadunvalvonnan alla, mikä takaa sen luotettavuuden ja kestävyyden.

Voit rakentaa Schmid Lina 45 -takkasydämen ympärille kuoret Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista. Lisäksi takkasydämen lasi on helppohoitoinen ja helposti puhdistettavissa, joten pidät tulipesän aina kirkkaana ja kauniina.

Sisäkivet ovat samottia, joka kestää hyvin kuumuutta ja iskuja, joten voit nauttia takan lämmöstä huolettomasti. Tuhkanpoisto on tehty käteväksi tulipesästä nostettavalla tuhkalaatikolla, joka tekee takan puhdistamisesta vaivatonta ja helppoa.

Schmid Lina 45 -takkasydämessä on kätevä yhden vivun säätö palamisen ja lämmöntuoton säätämiseksi, joten voit helposti mukauttaa takan lämpötilaa omaan tarpeeseesi sopivaksi. Lisäksi takkasydämeen on mahdollista tuoda palamisilma talon ulkopuolelta putkella, mikä tekee siitä entistäkin tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän.

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

 

Hyötysuhde %

Teho (kW)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

, ,

Syvyys (mm)

Luukku

,

Tyhjennä
Takaisin ylös