Schmid Lina 55, saranaluukku

Schmid Lina 55 s on saranaluukullinen tehokas kiertoilmatakkasydän.

3243,60 3414,60 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Etsitkö korkealaatuista ja tyylikästä takkasydäntä kotiisi? Schmid Lina 55 on suora saranaluukullinen kiertoilmatakkasydän, joka tarjoaa tehokasta lämmöntuottoa ja viihtyisää tunnelmaa. Voit valita sen myös läpiluukullisena vaihtoehtona, joka antaa sinulle entistä enemmän valinnanvapautta.

Schmid Lina 55 valmistetaan tinkimättömällä laadulla Saksassa, tarkan laadunvalvonnan alla. Tämä takaa sen erinomaisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden, joten voit luottaa siihen vuodesta toiseen.

Voit rakentaa takkasydämen ympärille kuoret Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista, mikä tekee siitä turvallisen ja sopivan juuri sinun kotiisi. Takkasydämen lasi on helppo puhdistaa, joten voit pitää sen aina kirkkaana ja nauttia liekkien loisteesta vaivattomasti.

Sisäkivien samottia-materiaali kestää kuumuutta ja iskuja erinomaisesti, joten voit huoletta nauttia takan lämmöstä ja tunnelmasta. Tuhkanpoisto on suunniteltu käteväksi tulipesästä nostettavalla tuhkalaatikolla, joka tekee takan ylläpidosta vaivatonta ja siistiä.

Yhden vivun säätö mahdollistaa helpon palamisen ja lämmöntuoton säädön, joten voit helposti säätää takan lämpötilan juuri mieleiseksesi. Takkasydämeen on mahdollista tuoda palamisilma talon ulkopuolelta putkella, mikä tekee siitä energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän valinnan.

Takkasydämen mukana toimitetaan selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, joten sen asentaminen ja käyttäminen on vaivatonta ja turvallista.

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Hyötysuhde %

Luukku

,

Paino (kg)

,

Korkeus (mm)

, ,

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Teho (kW)

Tyhjennä
Takaisin ylös