Schmid Lina 67, saranaluukku

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

3471,30 3642,30 

Tyhjennä
Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Hanki kotiisi Schmid Lina 67 – suora saranaluukullinen kiertoilmatakkasydän, joka luo lämpimän ja viihtyisän tunnelman. Tarvittaessa voit valita sen myös läpiluukullisena vaihtoehtona, jolloin saat juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tämä takkasydän valmistetaan tinkimättömällä laadulla 100% Saksassa, mikä tarkoittaa luotettavuutta ja kestävyyttä. Voit luottaa sen toimivuuteen vuodesta toiseen. Takkasydämen ympärille voit rakentaa kuoret Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista, mikä parantaa takan turvallisuutta ja sopeutumista kotisi tyyliin.

Takkasydämen lasi on helppo puhdistaa, joten voit aina nauttia kirkkaasta näkymästä tulipesään. Sisäkivien samotti-materiaali kestää kuumuutta ja iskuja erinomaisesti, mikä takaa pitkäikäisen käytön ja huolettoman nautinnon takan lämmöstä.

Tuhkanpoisto on suunniteltu käteväksi tulipesästä nostettavalla tuhkalaatikolla, joka helpottaa takan ylläpitoa ja puhtaanapitoa. Yhden vivun säätö mahdollistaa helpon palamisen ja lämmöntuoton säädön, joten voit mukauttaa takan lämpötilan mieltymyksiesi mukaan.

Takkasydämeen voi tuoda palamisilman talon ulkopuolelta putkella, mikä tekee siitä entistäkin energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän valinnan. Lisäksi takkasydämen mukana toimitetaan suomenkieliset käyttöohjeet, joten sen asentaminen ja käyttäminen on helppoa ja turvallista.

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Hyötysuhde %

Teho (kW)

Paino (kg)

,

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Korkeus (mm)

, ,

Tyhjennä
Takaisin ylös