Schmid Lina 67, saranaluukku

Schmid Lina 67 on tyylikäs saranaluukullinen takkasydän, joka tuottaa lämpöä noin 9 kilowatin teholla.

3471,30 3642,30 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina 67 on tyylikäs saranluukullinen takkasydän. Takkasydän on valmistettu kokonaan Saksassa tiukan laadunvalvonnan alla. Takka on suunniteltu kovaan ja aktiiviseen käyttöön. Tehokas takkasydän tuottaa lämpöä noin 9 kilowatin teholla. Palamisprosessia ja lämmöntuotantoa on helppo säätää takassa olevasta vivusta.

Suuren lasiluukun puhdistaminen on helppoa, sillä luukun saa lukittua auki olevaan asentoon. Tuhkien poistaminen tulipesästä on vaivatonta nostettavan tuhkalaatikon ansiosta. Takkaan on mahdollista tuoda palasilma ulkopuolelta.

Takkasydämen ympärille voidaan rakentaa halutunlainen kuorirakenne. Suosittelemme kuorien rakennusmateriaaliksi Silca-levyä!

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Hyötysuhde %

Teho (kW)

Paino (kg)

,

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Korkeus (mm)

, ,

Luukku

,

Tyhjennä
Takaisin ylös