Schmid Ronda 55 saranaluukulla

Schmid Ronda 55 s on tyylikäs saranluukullinen takkasydän kaarevalla luukulla.

4173,00 4363,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Ronda 55 s on saranaluukullinen takkasydän, joka erottuu kaarevan muotoilunsa ansiosta. Takkasydän toimii kiertoilmaperiaatteella, joten se lämmittää tehokkaasti isommankin tilan. Takkasydämen nimellinen lämpöteho on 7 kilowattia. Palamista ja lämmöntuottoa on helppo säädellä yhdellä vivulla. Ronda 55 takkasydän on saatavilla kahdella eri luukun korkeudella (51 ja 57). Saranluukun puoli on valittavissa.

Tuhkat ovat helppo poistaa tulipesästä nostettavan tuhkaluukun avulla. Takkasydämen palamisilma voidaan tarvittaessa tuoda ulkopuolelta.

Miksi valita Schmid takkasydän?

Kaikki Schmid:in takkasydämet ovat valmistettu Saksassa tarkan laadunvalvonnan alla. Takkasydämet ovat valmistettu korkeatasoisista raaka-aineista, jotka kestävät kovaa käyttöä. Sisäkivien materiaali on samottia, joka kestää loistavasti kuumuutta ja iskuja.

Schmid:in takkasydämet edustavat tehokasta palamisteknologiaa, mahdollistaen ekologisen ja hiilineutraalin lämmityksen. Käyttö on helppoa ja turvallista. Suuret lasiluukut tarjoavat laaja-alaisen tulinäkymän mallista riippumatta. Takkasydämen ympärille on mahdollista suunnitella halutunlainen kuorirakenne. Suosittelemme kuorien rakennusmateriaaliksi Silca-levyä!

Takkasydämen edut:

  • Sopii kaikenlaisiin tiloihin
  • Lähes rajattomasti suunnittelumahdollisuuksia
  • Puhdas paloteknologia
  • Helppo ja turvallinen käyttö

Nimellisteho: 7 kW

Tehoalue: 3.3-8.7 kW

Suositeltu puumäärä: 3 kiloa

Klapin suositeltu pituus: 33 cm

Ronda-55-s

Ronda-55 suunnittelutiedot

Hyötysuhde %

Luukku

,

Luukun korkeus (mm)

,

Tyhjennä
Takaisin ylös