Takkakiuas KIVI-IKI SL

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2440,00 

Tyhjennä

Tyylikäs takkakiuas soveltuu 15-25 kuution saunoihin.

Näyttävä KIVI-IKI SL takkakiuas isolla lasiluukulla on todellinen katseenvangitsija. Kiukaan lämmittäminen ja puiden lisääminen tapahtuu vaivattomasti saunan ulkopuolelta, joten sauna on helppo pitää puhtaana puuroskasta. Seinän aukon ympärille kiinnitettävä peitekaulus on saatavana mustana tai RST-värisenä sekä kahdessa eri koossa. Korkeampi peitekaulus on tarkoitettu kiukaalle, jonka alla käytetään 70 mm korkeaa IKI:n kiuasalustaa (lisävaruste).

Ison lasiluukun ansiosta KIVI-IKI SL Takkakiuas toimii myös esim. takkahuoneen tai pukeutumistilan valaisimena tuoden luonnollista hehkua ja eloa tilaan. Kiukaan valmistuksessa käytetään samoja vahvoja materiaaleja kuin muissakin IKI:n puukiuasmalleissa.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

 

Print (ikikiuas.fi)

Saunan kuvaus
15-25 m³
Max. kivimäärä
240 kg
Kiukaan korkeus
141 cm
Verkon halkaisija
48 cm
Lasiluukun korkeus
47,5 cm
Lasiluukun leveys
36 cm
Paino ilman kiviä
95 kg

Paino (kg)

Saunan koko (m3)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös