Xaralyn Column 40

Xaralyn Column on kaasulla toimiva ulkotulisija. Voit unohtaa jäätyneet näpit, märät tulitikut ja muun ylimääräisen säätämisen elävän tulen kanssa. Painat nappia ja väännät kahvasta, jonka jälkeen tuli syttyy ja palaa iloisesti.

715,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Xaralyn Column on kaasulla toimiva ulkotulisija. Voit unohtaa jäätyneet näpit, märät tulitikut ja muun ylimääräisen säätämisen elävän tulen kanssa. Painat nappia ja väännät kahvasta, jonka jälkeen tuli syttyy ja palaa iloisesti. Sytytysmekanismi toimii sähköllä akun kautta, joka on täysin turvallinen. Sateen sattuessa tuli sammuu automaattisesti. Ulkotuli on myös siitä helppo, että se on lähes kokonaan huoltovapaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu poltin kestää myös kylmemmänkin juhannuksen yli aina pitkälle syksyyn asti. Itse kuori on valmistettu komposiitista ja viimeistelty käsin, joten jokaisella tulisijalla on uniikki ulkoasu. Voit sijoittaa ulkotulen terassin lisäksi esimerkiksi avoimelle parvekkeelle. Xaralyn tarjoaa tuotteelle kahden vuoden takuun.

Turvallisuus

Kaikki Xaralyn ulkotakat ovat suunniteltu ja testattu ulkokäyttöön. HUOM! Ulkotakkaa ei saa käyttää suljetussa tilassa. Ulkotakkojen turvallisuuden vuoksi suosittelemme niiden käyttöä vain yhdessä propaani- tai butaanikaasun kanssa. Kovan tuulen tai äkillisen sateen sattuessa käytön aikana kaasuventtiili sulkeutuu automaattisesti niin, että poltin sammuu. Polttimet ovat laadukkaita ja säänkestäviä, mutta suosittelemme, että peität ulkotakkasi mukana toimitetulla suojakuorella, kun et käytä sitä.

Laatu

Xaralyn ulkotulet ovat valmistettu komposiittimateriaalista. Tässä komposiittimateriaalissa on puurakenne ja se on värjätty käsityönä luonnollisen vaikutelman aikaansaamiseksi. Satunnaista puhdistusta lukuun ottamatta tämä materiaali ei vaadi ylimääräistä huoltoa. Helppoa, eikö? Ulkotakkojen polttimet ovat korkealaatuisia ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne kestävät oikein käytettynä vuosia.

Kulutus

Jokaisessa Xaralynin ulkotakassa on sähkösytytys. Tämä sytytys toimii vaihdettavalla akulla. Ulkotakoissa käytetään butaania tai propaanikaasua. Kulutus riippuu määritellystä liekin korkeudesta. Keskikorkuisella liekillä voit laskea 10-12 tunnin paloajan pienelle kaasupullolle ja jopa 24 tunnin paloajan suurelle kaasupullolle.

Ominaisuus Tiedot
Mitat 600 x 410 x 410 mm (Korkeus x Leveys x Syvyys)
Lasi Korkeus 100 mm
Käyttövoima Propaanikaasu (ei sisälly toimitukseen)
Materiaali Hartsi
Poltin Ruostumaton teräs
Sytytys Sähköinen, paristokäyttöinen (paristo ei sis.)
Polttoaine Propaani
Kaasupullon koko Max 505 x 230 mm (Kx∅), kapasiteetti jopa 8 kg
Lämmöntuotto 9 kW
Rakennemateriaali Säänkestävä ja huoltovapaa komposiittimateriaali
EAN 8717853920998
Takuu 2 vuotta
Pakkaukseen sisältyy Lavakivet, suojapeite, kaasuletku, kaasunpainesäädin 50 mbar

Tyhjennä
Takaisin ylös