Contura 586 Style kiertoilmatakka

3595,00 3795,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

Pilari antaa tulelle nostetta. Contura 586 Style sopii moderniin sisustustyyliin. Jos haluat nähdä enemmän tulta, valitse kääntölevy, jolla voit kohdistaa takan valon ja lämmön haluamaasi suuntaan. Contura 586 Style on Conturan suositun 500-sarjan sivulasillinen ja pilarijalkainen kiertoilmatakka! Suuret sivulasit tarjoavat mahtavan tulinäkyvyyden ympäri huonetta tinkimättä lämmitystehosta. Contura 586 Style on siro kiertoilmatakka suurella, tyylikkäällä luukulla ja sivulaseilla. Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä.
Contura 586 sopii parhaiten suoran seinän asennuksille suurten sivulasien ja niiden luoman tulinäkyvyyden ansiosta. Contura 586 tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja. Valitse sopivin kansimateriaali, luukkuviimeistely ja väri. Löydät pudotusvalikoista juuri sinulle sopivan kokonaisuuden! Contura 586 Style on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti.

 

586 mitat

Korkeus (mm) : 1143
Leveys (mm) : 495
Syvyys (mm) : 440
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 104kg
Teho : 3-7kW
Polttopuiden max.pituus : 33cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%

Luukku

,

Väri

,

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös