Element4 Elite 150 e

Leveä sähkötakkasydän, joka voidaan upottaa seinään tai halutunlaiseen kuorirakenteeseen.

4141,00  (sis. Alv 24%)

Noin 6 viikkoa

Element4 Elite 150 on leveä seinään upotettava sähkötakka. Takassa on Ultra HD LED teknologia, mikä luo aidonoloisen liekkiefektin. Lisätunnelmaa on luomassa takan lämmitystoiminto, jonka avulla lämpötehoa irtoaa 1,5 kilowattia. Tämä malli mahdollistaa esimerkiksi jenkeistä tuttujen mediaseinien toteutuksen olohuoneeseesi.

Takkaa ohjataan mukana tulevalla kaukosäätimellä tai puhelimeen saatavalla Element4 sovelluksella. Lisäksi takkaan on mahdollista hankkia tyylikkäät koristehalot parantamaan takan visuaalista ulkoasua.

Tämä malli mahdollistaa upeat toteutukset. Mikäli tarvitset apua mallin valinnassa tai projektisi suunnittelussa, ota yhteyttä myyntitiimiimme! 

Element4 – Innovatiivisia takkaratkaisuja

Element4 on hollantilainen brändi, joka on erikoistunut innovatiivisiin, tyylikkäisiin ja energiatehokkaisiin takkoihin. Hollannista lähtöisin oleva yritys asettaa etusijalle muotoilun, laadun ja helppokäyttöisyyden vastatakseen modernin kuluttajan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu kaasu-, sähkö- ja bioetanolitakkoja, jotka tarjoavat tyylikkäitä muotoiluja ja edistynyttä teknologiaa erilaisiin sisustuksiin ja mieltymyksiin.

Element4 on yksi harvoista brändeistä, jotka valmistat “lasitettuja” biotakkoja. Lasi lisää biotakan esteettisyyttä eikä liekki pääse väpättämään. Lasi lisää luonnollisesti myös biotakan turvallisuutta, sillä liekkiin ei pääse käsiksi.

Element4 biotakat tarjoavat uniikkeja ja innovatiivisia takkaratkaisuja kuluttajille, jotka etsivät massasta poikkeavaa tulisijaa.

Takaisin ylös