Planika Arcticon biotakka

Vapaasti seisova automaattinen biotakka.

1860,00  (sis. Alv 24%)

2-4 viikkoa.

Planika Arcticon biotakka on Planikan tuoteuutuus loppuvuodelle 2022. Mikäli haluat korvata perinteisen puutakan aidolla vaihtoehdolla, niin tätä lähemmäs on vaikea päästä. Planika on edistyksellisin automaattisen biotakkojen valmistaja, mikä todellakin näkyy tässä takassa. Automaattista biopoltinta käskytetään kaukosäätimellä, jolla on mahdollista käynnistää/sammuttaa takka ja säädellä liekinkorkeutta. Lisäksi takassa on automaattinen tankkausjärjestelmä, joka huolehtii riittävästä polttoaineen määrästä.

  • Ei tarvetta lasin puhdistukselle
  • Ei savua tai hajua
  • Ohjaus kaukosäätimellä vaikka sängynpohjalta

Miksi Planika

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Polttoaine

Suosittelemme kaikissa biotakoissamme käytettäväksi Planikan Fanola-biopolttoainetta. Kasvipohjainen polttoaine on markkinoiden edistyksellisin. Palamisprosessista syntyy ainoastaan vesihöyryä, lämpöä ja pieni pieni määrä hiilidioksidia. Polttoaineesta ei synny ollenkaan katkua tai mitään muitakaan ärsykkeitä.

 

Paino (kg)

Teho (kW)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Leveys (mm)

Tyyppi

Paloaika (tuntia)

Takaisin ylös