Element4 Elite 80H e

Kompakti sähkötakkasydän, joka voidaan upottaa seinään tai halutunlaiseen kuorirakenteeseen.

3937,00  (sis. Alv 24%)

Noin 6 viikkoa

Element4 Elite 80 on kompakti seinään upotettava sähkötakka. Takassa on Ultra HD LED teknologia, mikä takaa aidonoloisen liekkiefektin. Lämmintä tunnelmaa on luomassa takan lämmitystoiminto, jonka avulla lämpötehoa irtoaa 1,5 kilowattia. Takkaa ohjataan mukana tulevalla kaukosäätimellä tai puhelimeen saatavalla Element4 sovelluksella. Lisäksi takkaan on mahdollista hankkia tyylikkäät koristehalot parantamaan takan visuaalista ulkoasua.

Tämä malli mahdollistaa upeat toteutukset. Mikäli tarvitset apua mallin valinnassa tai projektisi suunnittelussa, ota yhteyttä myyntitiimiimme! 

Element4 – Innovatiivisia takkaratkaisuja

Element4 on hollantilainen brändi, joka on erikoistunut innovatiivisiin, tyylikkäisiin ja energiatehokkaisiin takkoihin. Hollannista lähtöisin oleva yritys asettaa etusijalle muotoilun, laadun ja helppokäyttöisyyden vastatakseen modernin kuluttajan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu kaasu-, sähkö- ja bioetanolitakkoja, jotka tarjoavat tyylikkäitä muotoiluja ja edistynyttä teknologiaa erilaisiin sisustuksiin ja mieltymyksiin.

Element4 on yksi harvoista brändeistä, jotka valmistat “lasitettuja” biotakkoja. Lasi lisää biotakan esteettisyyttä eikä liekki pääse väpättämään. Lasi lisää luonnollisesti myös biotakan turvallisuutta, sillä liekkiin ei pääse käsiksi.

Element4 biotakat tarjoavat uniikkeja ja innovatiivisia takkaratkaisuja kuluttajille, jotka etsivät massasta poikkeavaa tulisijaa.

Takaisin ylös