Element4 Sky L RD bio

Upea kolmeen suuntaan avautuva biotakka, joka on suunniteltu tilanjakajaksi.

13522,00  (sis. Alv 24%)

Toimitusaika noin 6 viikkoa.

Element4 Sky L RD on upea korkea kolmelasinen biotakka, joka sopii loistavasti tilanjakajaksi. Takka upotetaan halutunlaiseen kuori/seinärakenteeseen, mikä mahdollistaa yksilölliset toteutukset. Kolmeen suuntaan avautuva tulinäkymä luo tunnelmaa isompaankin tilaan. Aito liekki ilman nokea, savua tai hajuja.

Sky L RD biotakkaa ohjataan mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Kaukosäätimen avulla voit mm. säätää liekin korkeutta ja tankata lisää bioetanolia takkaan. Vaikka kyseessä onkin enemmän tunnelmanluoja, lämmittää takka jopa 7 kilowatin teholla.

Lisävarusteena voit hankkia palamista tehostavan tuulettimen, heijastamattomat luukun lasit, käyttöä helpottavan huoltoluukun ja liekin kauneutta korostavan sisäpaneelin.

Tämä biotakka mahdollistaa todella upeiden kokonaisuuksien toteuttamisen. Mikäli tarvitset apua suunnittelussa tai mallin valinnassa, ota yhteyttä myyntitiimiimme! 

Element4 – Innovatiivisia takkaratkaisuja

Element4 on hollantilainen brändi, joka on erikoistunut innovatiivisiin, tyylikkäisiin ja energiatehokkaisiin takkoihin. Hollannista lähtöisin oleva yritys asettaa etusijalle muotoilun, laadun ja helppokäyttöisyyden vastatakseen modernin kuluttajan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu kaasu-, sähkö- ja bioetanolitakkoja, jotka tarjoavat tyylikkäitä muotoiluja ja edistynyttä teknologiaa erilaisiin sisustuksiin ja mieltymyksiin.

Element4 on yksi harvoista brändeistä, jotka valmistat “lasitettuja” biotakkoja. Lasi lisää biotakan esteettisyyttä eikä liekki pääse väpättämään. Lasi lisää luonnollisesti myös biotakan turvallisuutta, sillä liekkiin ei pääse käsiksi.

Element4 biotakat tarjoavat uniikkeja ja innovatiivisia takkaratkaisuja kuluttajille, jotka etsivät massasta poikkeavaa tulisijaa.

Takaisin ylös