Element4 Sky S bio

Seinään upotettava suoraluukullinen biotakkasydän.

7874,00  (sis. Alv 24%)

Noin 6 viikkoa

Element4 Sky Small Front Bio on laadukas biotakka. Kyseessä on “takkasydän” tyyppinen biotakka, joka voidaan upottaa esimerkiksi erilaisiin seinä/kuorirakenteisiin. Tässä mallissa luukku on suoraan eteenpäin.

Takan ohjaus tapahtuu kaukosäätimen kautta, joka toimitetaan takan mukana. Lisäksi takan mukana toimitetaan koristehalkosetti, jolla voit luoda perinteisen puutakan tunnelmaa. Poltin lämmittää 5-7 kW teholla.

Lisävarusteena takkaan on hankittavissa mm. heijastavat taustapaneelit, tuuletin, integroitavat tuuletusritilät ja huoltoluukku.

Element4 – Innovatiivisia takkaratkaisuja

Element4 on hollantilainen brändi, joka on erikoistunut innovatiivisiin, tyylikkäisiin ja energiatehokkaisiin takkoihin. Hollannista lähtöisin oleva yritys asettaa etusijalle muotoilun, laadun ja helppokäyttöisyyden vastatakseen modernin kuluttajan tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu kaasu-, sähkö- ja bioetanolitakkoja, jotka tarjoavat tyylikkäitä muotoiluja ja edistynyttä teknologiaa erilaisiin sisustuksiin ja mieltymyksiin.

Element4 on yksi harvoista brändeistä, jotka valmistat “lasitettuja” biotakkoja. Lasi lisää biotakan esteettisyyttä eikä liekki pääse väpättämään. Lasi lisää luonnollisesti myös biotakan turvallisuutta, sillä liekkiin ei pääse käsiksi.

Element4 biotakat tarjoavat uniikkeja ja innovatiivisia takkaratkaisuja kuluttajille, jotka etsivät massasta poikkeavaa tulisijaa.

Takaisin ylös