Hitze Elisse S

Hitze Elisse S on ellipsinmuotoinen tehokas vapaasti seisova kamiina.

2-4 viikkoa

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

Laadukas lasi
ELLISSE-takan lasi on kaksipuolisesti kiillotettua japanilaista tulenkestävää keramiikkaa, joka kestää lämpötiloja jopa 800 °C asti. Takan lasitus koostuu teräskehyksestä ja elliptisen muotoisesta, kaarevasta lasista, johon on lisätty koristeellinen DECOR-pinnoite.

Edistyneet palotilaratkaisut
ELLISSE-takan tulipesä on varustettu irrotettavalla valurautaisella arinalla ja tuhkalaatikolla, jotka voi helposti poistaa puhdistusta varten. Takan ympäristöystävällisyyttä tukee lämpöä varaava tulipesän vuoraus, joka nostaa paloprosessien lämpötilaa ja vähentää merkittävästi kaasupäästöjä sekä haitallisten oksidien määrää. Lisäksi keraamisen deflektorin yläpuolella oleva teräksinen pakokaasurajoitin takaa erinomaisen energiatehokkuuden ja alhaiset päästöarvot, minkä ansiosta takka pysyy lämpimänä useita kymmeniä minuutteja sammumisen jälkeenkin.

Korkealaatuisten materiaalien käyttö
Takan runko on valmistettu P265GH-kattilateräksestä, jolla on ihanteelliset ominaisuudet tähän käyttötarkoitukseen. Se tekee ELLISSE-vapaasti seisovasta takasta pitkäikäisen ja kestävän suuria lämpötilanvaihteluita.

Ekologiset ja energiatehokkaat ratkaisut
ELLISSE-takka on suunniteltu täyttämään EcoDesign vaatimukset. Ulkoisen ilmanottokanavan ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös taloihin, joissa on koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Estetiikkaa, joka tuo lämpöä kotiisi
ELLISSE on ekologinen takka, joka ei ainoastaan takaa kodillesi energiatehokkuutta, vaan sulautuu tyylikkäästi mihin tahansa sisustukseen. Takassa on elegantti ja minimalistinen kahva sekä intuitiivinen ilmanohjausjärjestelmä, joka perustuu kahteen erilliseen läppään.

Miksi Hitze?

Hitze on puolalainen takkavalmistaja, joka on erikoistunut modernien ja ekologisten takkasydänten, vapaasti seisovien takkojen, biotakkojen, takkatarvikkeiden, sekä ulkotulien valmistukseen. Yritys on tunnettu etenkin monipuolisesta tuotevalikoimastaan ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Hitze on oma brändinsä, joka kuuluu terästeollisuudessa meritoituneeseen STALKO-konserniin.

Hieman edullisemmasta hinnastaan huolimatta Hitzen tulisijat kestävät vertailua erinomaisesti. Kaikki Hitzen takat täyttävät kaikki päästö- ja turvavaatimukset. Voit lukea Hitzen historiasta lisää tästä!

Tuotekortti

Polttoainetyyppi: Puu

Nimellisteho (kW): 5

Lämmitystehoalue (kW): 2,6-7

Huoneeseen siirretty lämpöteho (kW): 5,3

Lämpöhyötysuhde (%): 80,6

Savukaasun lämpötila (°C): 247

Hiukkaspäästöt 13% O2:ssa (g/m³): 0,032

CO-päästöt 13% O2:ssa (g/m³): 0,952

Energialuokka: A

Energiahyötysuhteen indeksi (EEI): 106,9

Täyttää EKOPROJEKT-vaatimukset: Kyllä

Täyttää BlmSchV II -vaatimukset: Kyllä

Valmistusmateriaali: P265GH-kattilateräs EN 10028-2:n mukaisesti

Paino (kg): 117

Tulipesätyyppi: Arinat

Lasin mitat: 461 x 648

Savuhormin halkaisija (mm): 146

Ilmanottoaukon halkaisija (mm): 100

Leveys x korkeus x syvyys (mm): 555 x 1115 x 400

Takaisin ylös