Hitze Elisse SF

Tyylikäs pilarijalallinen kamiina, joka kestää kovempaakin käyttöä.

1659,00  (sis. Alv 24%)

2-4 viikkoa

ELLISSE SF – Takka, joka yhdistää estetiikan ja kestävyyden

ELLISSE SF -takan lasi on korkealaatuinen, kaksipuolisesti kiillotettu japanilainen lämmönkestävä tulenkestävä keramiikka, joka kestää jopa 800 °C:n lämpötiloja. Kaarevaa lasia koristaa lisäksi DECOR-pinnoite, joka korostaa takan ainutlaatuista ilmettä.

Edistyneet palotilaratkaisut
Tulipesä on varustettu valurautaisella arinalla ja irrotettavalla tuhkalaatikolla, mikä helpottaa takan puhdistamista. Lämpöä varaava vuoraus nostaa paloprosessien lämpötilaa, mikä vähentää palamisjätteiden ja haitallisten oksidien päästöjä.

Korkealaatuisten materiaalien käyttö
ELLISSE SF -takan runko on valmistettu P265GH-kattilateräksestä, joka takaa takan pitkäikäisyyden ja kestävyyden suuria lämpötilanvaihteluita vastaan. Takan pinnoittamiseen käytetty korkealämpötilainen maalipinta ei vain paranna esteettistä ulkonäköä, vaan toimii myös ylimääräisenä korroosiosuojana ja suojaa takkaa ulkoisilta haittavaikutuksilta. Tämä materiaalikokonaisuus varmistaa, että ELLISSE SF säilyttää kauneutensa ja toimivuutensa vuosien ajan.

Ekologiset ja energiatehokkaat ratkaisut
ELLISSE SF on takka, joka täyttää ekosuunnittelun vaatimukset, ja ulkoisen ilmanottoaukon ansiosta se soveltuu hyvin taloihin, joissa on ilmanvaihtojärjestelmiä, kuten lämmön talteenotto.

Estetiikkaa, joka tuo lämpöä kotiisi
Tämä ympäristöystävällinen takka ei ainoastaan takaa kotisi energiatehokkuutta, vaan se toimii myös tyylikkäänä sisustuselementtinä ja tuo kotiisi lämpöä ja viihtyisyyttä.

Miksi Hitze?

Hitze on puolalainen takkavalmistaja, joka on erikoistunut modernien ja ekologisten takkasydänten, vapaasti seisovien takkojen, biotakkojen, takkatarvikkeiden, sekä ulkotulien valmistukseen. Yritys on tunnettu etenkin monipuolisesta tuotevalikoimastaan ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Hitze on oma brändinsä, joka kuuluu terästeollisuudessa meritoituneeseen STALKO-konserniin.

Hieman edullisemmasta hinnastaan huolimatta Hitzen tulisijat kestävät vertailua erinomaisesti. Kaikki Hitzen takat täyttävät kaikki päästö- ja turvavaatimukset. Voit lukea Hitzen historiasta lisää tästä!

Tuotekortti

Polttoaine Puu
Nimellisteho (kW) 5
Lämmityskuorman vaihteluväli (kW) 2,6-7
Lämpöteho huoneeseen (kW) 5,3
Lämpöhyötysuhde (%) 80,6
Savukaasun lämpötila (°C) 247
Hiukkaspäästöt 13 % O2 (g/m³) 0,032
CO-päästöt 13 % O2 (g/m³) 0,952
Energialuokka A
Energiahyötysuhdeindeksi (EEI) 106,9
Ekoprojektin vaatimukset täyttävä Kyllä
BlmSchV II -vaatimukset täyttävä Kyllä
Suunniteltu lämmön talteenottoon Kyllä
Valmistusmateriaali P265GH-kattilateräs (EN 10028-2)
Paino (kg) 117
Tulipesän tyyppi Arina
Lasin mitat (mm) 461 x 648
Savuhormin halkaisija (mm) 146
Ilmanoton halkaisija (mm) 100
Mitat (leveys x korkeus x syvyys, mm) 555 x 1115 x 400
Takaisin ylös