Hitze Siga kamiina

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2094,30  (sis. Alv 24%)

HITZE SIGA-takkasarjan vapaasti seisova kulmatakka on moderni, siro ja ekologinen tulisija, jonka päästö- ja energiaparametrit ovat keskimääräistä paremmat.

SIGA on valmistettu kokonaan korkealaatuisesta teräslevystä, mikä lisää sen lämpötilanvaihteluiden kestävyyttä ja pidentää tulisijan käyttöikää. SIGAssa on tiivis polttokammio ja liitin, joka mahdollistaa ilman tulon ulkopuolelta uuniin, mikä mahdollistaa sen käytön taloissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto.

SIGAssa on kolmivaiheinen uunin ilmanvaihtojärjestelmä, jota ohjataan suoraan oven alla sijaitsevalla vivulla. Vapaasti seisova takka on vakiona varustettu jälkipolttimella ja ilmaverholla, joilla varmistetaan häkä- tai pölypäästöjen vähäinen muodostuminen.

Takassa on irrotettava valurautaritilä, jossa on tilavuudeltaan suurempi tuhka-astia. Takan polttokammio ja suoraan sen yläpuolella oleva deflektori on valmistettu ACCUCERAMista, Hitzen patentoidusta säilytysmateriaalista. Polttokammion yläpuolella on teräsputkilla varustettu lämmönvaihdin, joka tehostaa savukaasujen lämmön talteenottoa ja sen siirtämistä huoneeseen, johon SIGA on asennettu.

SIGA-takka on rakenteeltaan sellainen, että pakokaasut voidaan johtaa ulos takan päältä tai takaa. Takan takakannet voidaan vaihtaa tarpeen mukaan. Takan luukussa on lasitus, joka kestää jopa 800 °C:n lämpötiloja.

• Takan kätevä puhdistus arinan alla olevalla tuhka-astialla.
• Valurautainen ritilä, jossa on itsenäinen ilmansyöttö, takaa helpon syttymisen.
• Takan pieni koko ja alemman lämmitystehoalueen alhainen arvo tekevät takasta ihanteellisen sopivan pienempiin tiloihin.
• Voidaan liittää savukaasuputkeen takan ylä- tai takaosasta.
• Ylälämpölevyä voidaan käyttää liitettäessä hormiin takakautta.
• Takka on valmistettu korkealaatuisesta kattilateräksestä.
• Kahden ohjauslevyn (keraaminen ja teräs) käyttö varmistaa ekologisen palamisen.

Tech data

Energialuokka A+
Nimellisteho (kW) 6,5
Lämmityskuorma-alue (kW) 3-8,5
Lämpötehokkuus (%) 84%
CO-päästöt 13%: ssa O2 (g/m³) 0,948
Siitepölypäästöt (g/m³) 0,026
Keskimääräinen polttoaineenkulutus (kg/h) 1,86
Lasin mitat (mm) 381x530x381 mm
Savuhormin halkaisija (mm) 150
Tuloaukon halkaisija (mm) 123
Paino (kg) 179
Tehokkuustekijä 111,8
Takaisin ylös