La Nordica Concita 2.0

La Nordica Concita 2.0 on tehokas ja tyylikäs valurautakamiina.

2790,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

La Nordica Concita 2.0 on paljon enemmän kuin vain puulämmitteinen takka; se on suunniteltu olemaan kodin lämmön ja viihtyvyyden keskipiste. Tämä takka yhdistää huippuluokan lämmitystehon, kestävyyden ja ainutlaatuisen designin, joka sopii minkä tahansa kodin sisustukseen.

Concita 2.0 erottuu markkinoilla korkealla lämpötehollaan – 11,8 kW ja 86,4% hyötysuhteella, mikä mahdollistaa jopa 338 kuutiometrin tilan tehokkaan lämmittämisen. Näin ollen se tarjoaa optimaalisen ratkaisun suurille tiloille, tuoden niihin lämpöä ja mukavuutta.

Tämän takan rakenteessa yhdistyvät valurauta ja Nordiker-materiaali, jotka takaavat sekä kestävyyden että pitkäikäisyyden. Sen ympäristöystävällinen polttojärjestelmä tuottaa vain vähän päästöjä, mikä tekee siitä terveellisen ja ekologisen valinnan kotiisi.

Designiltaan Concita 2.0 on todellinen katseenvangitsija. Sen käsityönä valmistettu majolika-verhoilu ja emaloitu lasi lisäävät kotiisi ainutlaatuista tyyliä ja eleganssia. Moderni muotoilu yhdistyy saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin, tehden takasta monipuolisen valinnan.

Concita 2.0 on suunniteltu myös käyttäjäystävälliseksi. Sen irrotettava tuhkalaatikko ja säädettävät ilmanottoaukot tekevät sen käytöstä ja huollosta vaivatonta. Voit säätää lämmitystä tarpeidesi mukaan, nauttien samalla takan tuomasta lämmöstä ja viihtyvyydestä. Takka painaa 185 kg, mikä tekee asennuksesta suhteellisen helppoa.

Kokonaisuutena Concita 2.0 tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän suorituskykyä, tyyliä ja käytännöllisyyttä, tehdessään kodistasi lämpimän ja kutsuvan. Se on ihanteellinen valinta, kun haluat lisätä kotiisi sekä aitoa lämpöä että modernia tyyliä.

Katso myös teräsversio! 

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ja puuhellat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Valmistajan kotisivut

Mitat (L x K x S): 559 x 1545 x 569 mm
Teho: 11,8 kW
Paino: 185 kg
Tulipesän koko: 357 x 450 x 362 mm
Luukun koko: 315 x 285 mm
Lämmitysala: 338 m³
Hormiliitos: 150 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 86,4 %
Polttoaineen kulutus: 2,25 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 214 °C
CO päästöt: 0,03 %
Hiukkaspäästöt:  5,9 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 500 mm
Sivuille: 600 mm
Eteen: 1200 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös
Valmistajan alkuperäiset sivut
Suoritustasoilmoitus.pdf

Tyhjennä
Takaisin ylös