La Nordica Concita 2.0 teräs

La Nordica Concita on iso ja jykevä kamiina, joka lämmittää tehokkaasti isommankin tilan.

2290,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Toimitusarvio 3-4 viikkoa.

La Nordica Extraflame Concita 2.0 Steel on täydellinen esimerkki siitä, miten moderni suunnittelu ja huippuluokan lämmitysteknologia voivat yhdistyä luomaan sekä lämpöä että tyylikkyyttä kotiisi. Tämän takan teräksinen ulkopinta ei ainoastaan tuo hienostuneisuutta ja ajatonta ilmettä mihin tahansa sisustukseen, vaan myös korostaa sen vankkaa rakennetta ja kestävyyttä. Concita 2.0 Steel on suunniteltu niille, jotka arvostavat sekä estetiikkaa että suorituskykyä.

Tehokkuuden osalta Concita 2.0 Steel loistaa erityisesti. Sen 11,8 kW:n nimellisteho tarjoaa riittävästi lämpöä jopa 338 kuutiometrin tiloihin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan suurempiin asuintiloihin. Tämän ansiosta takka ei ainoastaan lämmitä tilaa, vaan luo myös viihtyisän ja kutsuvan ympäristön koko perheelle.

Energiatehokkuus on toinen merkittävä etu Concita 2.0 Steel -takassa. Sen A-energiamerkintä on todiste siitä, että tämä takka käyttää polttopuuta tehokkaasti, mikä vähentää tarvetta jatkuvalle täyttämiselle ja auttaa säästämään lämmityskuluissa pitkällä aikavälillä. Tämä on erityisen tärkeää resurssien säästämisen ja ekologisen jalanjäljen pienentämisen kannalta.

Ympäristöystävällisyys ei jää pelkästään energiatehokkuuden varaan; Concita 2.0 Steel on varustettu jälkipolttojärjestelmällä, joka vähentää haitallisia päästöjä. Tämä tekee takasta ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon, joka ei ainoastaan lämmitä kotiasi, vaan myös suojaa ympäristöä.

Design ja laatu kulkevat käsi kädessä Concita 2.0 Steel -takassa. Sen valurautainen rakenne ja emaloitu teräspinta heijastavat kestävyyttä ja tyylikkyyttä, kun taas sisäpuolen Nordiker-materiaali takaa pitkäikäisyyden. Tämä takka ei ole vain lämmityslaite; se on investointi kotisi viihtyvyyteen ja arvoon pitkäksi aikaa.

Katso myös La Nordica Fedora!

Etsitkö kamiinaa uunilla? Katso Nova Forno!

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ja puuhellat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 559 x 1545 x 569 mm
Teho: 11,8 kW
Paino: 157 kg
Tulipesän koko: 357 x 450 x 362 mm
Luukun koko: 315 x 285 mm
Lämmitysala: 338 m³
Hormiliitos: 150 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 86,4 %
Polttoaineen kulutus: 2,25 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 214 °C
CO päästöt: 0,03 %
Hiukkaspäästöt:  5,9 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 500 mm
Sivuille: 600 mm
Eteen: 1200 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös
Suoritustasoilmoitus.pdf

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös