LEDA COLONA

Varaava säteilytakka samottiytimellä.

6390,00 8170,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

LEDA COLONA -takka on korkealaatuinen ja kompaktin kokoinen varaava säteilytakka, joka on erinomainen valinta matalaenergiataloille. Tämän takan lasiluukku vapauttaa nopeasti lämpöä tilaan, ja sen jälkeen takan varaava samottimassa takaa tasaisen ja miellyttävän säteilylämmön pitkäksi aikaa. Tehokkuus on huomattavaa, sillä vain 4,2 kg puuta kykenee tuottamaan yli 10 tuntia lämpöä.

Takan luukku on saatavilla joko kaarevana tai suorana, ja sen laadukas kahva on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Yksi takan erityispiirteistä on viivästetty lämmöntuotto, joka auttaa estämään huonetilan ylikuumenemisen. Tämä ominaisuus tekee LEDA COLONA -takasta sekä energiatehokkaan että käytössä miellyttävän vaihtoehdon moderniin kotiin.

LEDA – Saksalaista laatua

LEDA on tunnettu saksalainen takkabrändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten takkojen valmistukseen. Yrityksen juuret ulottuvat yli sata vuotta taaksepäin, ja sen pitkä historia heijastuu syvällisessä ammattitaidossa ja innovaatioissa lämmitysratkaisuissa. LEDA-takat tunnetaan niiden kestävyydestä, tehokkuudesta ja tyylikkäästä muotoilusta. Brändi yhdistää perinteisen saksalaisen laadun ja modernin teknologian tarjotakseen asiakkailleen sekä esteettisesti että toiminnallisesti korkealaatuisia tuotteita.

LEDA keskittyy ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, mikä näkyy heidän tuotteidensa korkeissa hyötysuhteissa ja A+ energialuokituksissa.

 

Tyyppi: valurautatakka
Korkeus 1758 mm
Leveys 484 mm
Syvyys 484 mm
Hyötysuhde 81 %
Energiamerkintäluokka A+
Nimellisteho 1,7 kW
Hormiliitoshalk. 150 mm (päältäliitos- tai takaliitosmalli)
Paino 480 kg
Turvaetäisyydet palaviin materiaaleihin (sivu/taakse/eteen): 300 mm/150 mm/800 mm
Puuklapin max. pituus 25 cm
Tulipesän koko K/L/S mm 388 x 200 x 300
Palamisilman säätöventiili
Korvausilmaliitosistukka halk. 100 mm

Tyhjennä
Takaisin ylös