Nordpeis Monaco A kiertoilmatakka

Nordpeis Monaco A on kulmaluukullinen kiertoilmatakka.

6510,00 7250,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Nordpeis Monaco A on hissiluukullinen kiertoilmatakka, jonka kuoret ovat Nordpeisin ShapeStone-betonia. Hissiluukku parantaa käyttömukavuutta ja kulmaluukusta liekit näkyvät laajalle. Monaco A Matalassa tulipesä on matalammalla ja Monaco A Korkeasssa tulipesä on korkeammalla. Monaco A Matalaan ja Monaco A Korkeaan on saatavissa halkotila, jonka voi sijoittaa takan molemmille puolille. Monaco A Matala on lisäksi saatavana penkillä.

Takka voidaan asentaa suoraan tulenarkaa seinää vasten (takaa) eli  se ei vaadi palomuuria.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

 

Takan-malli

Korkea, vasen, Korkea, oikea, Matala, vasen, Matala, oikea, Colorado-penkillä, vasen, Colorado-penkillä, oikea

Luukku

Väri

Tyhjennä
Takaisin ylös