Nordpeis You Ceiling

Kamiina, joka varastaa huomion. Katosta roikkuva rakenne ja suuret sivulasti tekevät tästä kamiinasta todellisen katseenvangitsijan.

4999,00 

Tyhjennä

Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Suunniteltu sekä lämmön että esteettisyyden huomioon ottaen, tämä kattoon ripustettu kamiina vie lämmityksen aivan uusiin korkeuksiin. YoU Ceiling:ssä on korkea tulipesä suurilla lasipinnoilla, pehmeillä muodoilla ja ilmaventiloidulla ripustuksella, jonka ympärillä on elegantti kuvio. Tällä kattoon ripustetulla kamiinalla saat paitsi tasaisen ja miellyttävän lämmön myös visuaalisesti vaikuttavan ilmeen. Päivitä kotisi lämmöllä, joka erottuu.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Korkeus: 1913mm
Leveys: 391mm
Syvyys: 391mm
Paino: 122kg
Polttopuun pituus: 30cm
Hyötysuhde: 82%
Nimellisteho: 6,6kW
Savuputken Ø 150mm
Näkyvyys: Etu ja sivu
Tyhjennä
Takaisin ylös