Nordpeis You Wall

Nordpeis YoU Wall on tyylikäs, seinälle asennettava kamiina.

3600,00 3800,00 

Tyhjennä

Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Nordpeis YoU Wall on tyylikäs, seinälle asennettava kamiina. Sen puhtaat linjat ja pehmeät muodot luovat henkilökohtaisen ilmeen tilassa. Suunniteltu sekä lämmön että esteettisyyden huomioon ottaen, tämä tulisija vie lämmityksen uusiin korkeuksiin. Nordpeis YoU Wall ei ole vain kamiina – se on käytännöllinen ja tyylikäs lisäys kotiisi. Yksinkertainen, mutta tyylikäs muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan sinulle, joka haluat sekä toiminnallisuutta että esteettisyyttä yhdessä.

Katso myös Nordpeis You Ceiling!

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Valmistajan kotisivut

Korkeus: 788mm
Leveys: 392mm
Syvyys: 392mm
Polttopuun pituus: 30cm
Hyötysuhde: 82%
Nimellisteho: 6,6kW
Savuputken Ø 150mm
Näkyvyys: Etu ja sivu
Tyhjennä
Takaisin ylös