Nordpeis You Colorado White

Tyylikäs kamiina betonikuorilla, laajalla tulinäkyvyydellä ja tehokkaalla paloprosessilla.

3900,00 

Tyhjennä

Toimitusaika noin 4 viikkoa

YoU Colorado White on valettu erikoisvalmisteisella valkoisella Colorado-betonillamme. Betoni on luonnollisesti kaunis materiaali, jolla on lämmönvarastointiominaisuuksia, luoden mielenkiintoisen kontrastin mustaa terästä vasten. Kamiinassa on korkea tulipesä suurilla lasipinnoilla, jotka tarjoavat vaikuttavan liekkinäkymän huolimatta siitä, että se vie vain vähän tilaa huoneessa. YoU Colorado Whiteen sisältyy integroitu halkotila, joka voidaan sijoittaa eteen tai sivulle.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Korkeus: 1150mm
Leveys: 410mm
Syvyys: 410mm
Paino: 120kg
Polttopuun pituus: 30cm
Hyötysuhde: 82%
Nimellisteho: 6,6kW
Savuputken Ø 150mm
Näkyvyys: Etu ja sivu
Tyhjennä
Takaisin ylös