Nunnauuni Calor Rondo

Kysy tarjousta tälle takalle asennettuna ja toimitettuna kohteeseesi! Tämäkin takka jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

5228,00  (sis. Alv 24%)

Moderni vuolukivinen pönttöuuni. Calor Rondo takan ulkonäössä on viitteitä pönttöuunista, mutta modernilla tavalla höystettynä. Suunnittelun lähtökohtana onkin ollut moderni vuolukivinen pönttöuuni. Calor Rondo -tulisijan design tuo tulisijoihin uudenlaista, leikkisää ilmettä. Vuolukiven asettelu ympyrän muotoon poikkeaa totutuista ratkaisuista. Tulisijan ilmettä keventää kivien välistä pilkistävä tehosteväri.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”.

Mitat

Korkeus 1855 mm

Leveys 703 mm

Syvyys 703 mm

Paino 880 kg’

Lämpötiedot

Lämpöenergia 35.1 kWh

Lämmönluovutusaika, prosenttia maksimitehosta (h)

100 % – 2.5 h50 % – 11.9 h25 % – 19.4 h

Hyötysuhde 83 %

Nimellislämpöteho 1.8 kW

Polttopuun pituus 25 cm

Kokonaispuumäärä 10 kg

Hiukkaset (PM)24 mg/Nm3

OGC76 mg/Nm3

CO1125 mg/Nm3

NOx133 mg/Nm3

Hormiliitos

Hormiluokka T400

Liitostyyppi Päältäliitos

Hormisuositus

Pyöreä hormi Ø150-160 mm

Suoritustasoilmoitus

Takaisin ylös