NunnaUuni Centrio varaava takka

Hinta sisältää asennuksen, eli tuotteen pystytyksen. Hinta ei sisällä asennuksen lisätöitä. Mikäli haluat tuotteen rahdilla kotiovelle, pyydä tarjous. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

5578,00 6272,00 

Tyhjennä
Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Nunnauuni Centrio on Juuan Nunnalahdessa valmistettava täysverinen varaava takka. Takka muistuttaa ulkoisesti tietynlaista manttelitakkaa. Takkaa on saatavilla vuolukivipinnalla ja useilla eri laattavaihtoehdoilla. Kompaktin kokonsa ansiosta Centrio mukautuu loistavasti erikokoisiin tiloihin. Älä anna kompaktin ulkoasun hämätä, Centriolla on painoa alk. 1115 kiloa, joten varaavuutta riittää. Lopullinen paino määräytyy pintamateriaalien mukaan. Parhaimmillaan Centrio on suoralla seinällä.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”.

Suoritustasoilmoitus

Mitat: 1248 x 1008 x 424

Paino: Alkaen 1115 kg, lopullinen paino määräytyy pintamateriaalien mukaan.

Lämpöenergia: 35.8 kWh

Lämmönluovutusaika, prosenttia maksimitehosta (h)

100 % – 5.7 h50 % – 19.5 h25 % – 31.0 h

Hyötysuhde: 79 %

Energiatehokkuusluokka: A

Polttopuun pituus: 33 cm

Hormiluokka: T400

Hormisuositus

Tiilihormi 1/2, 3/4

Pyöreä hormi Ø160 mm

Kokonaispuumäärä: 10.5 kg

Suojaetäisyys takana: 50 mm

Suojaetäisyys sivuilla: 150 mm

Suojaetäisyys edessä: 1000 mm

Suojaetäisyys päälle: 200 mm

Hyötysuhde %

Väri

, , ,

Lämpöenergia kWh

35.8

Paino (kg)

Materiaali

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Nunnauuni – luotettava energiansäästäjä

Kotimainen Nunnauuni on valmistanut jo yli 40 vuotta takkoja ja leivinuuneja Pohjois-Karjalan Juuan Nunnalahdessa. Nunnauunin takoissa hyödynnetään mammutti-vuolukiveä sekä alueen…

Tyhjennä
Takaisin ylös