NunnaUuni Latus varaava takka

Kysy tarjousta tälle takalle asennettuna ja toimitettuna kohteeseesi! Tämäkin takka jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

6775,00 7427,00 

Tyhjennä

Nunnauuni Latus on näyttävä ja suoralinjainen takka. Varauskyvyltään Latus en ehdotonta kärkiluokkaa ja takan massa onkin lähes kaksi tuhatta kiloa. Suuren massan avulla takka luovuttaa lämpöä jopa kaksi vuorokautta yhden lämmityskerran avulla. Latus sopii erityisesti tilaan, missä takalta halutaan myös leveyttä, sillä Latus on lähes 120 cm leveä.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”.

Suoritustasoilmoitus

Mitat: 1536 x 1176 x 530

Paino: 1930 kg

Lämpöenergia: 56.4 kWh

Lämmönluovutusaika, prosenttia maksimitehosta (h)

100 % – 7.3 h50 % – 27.4 h25 % – 50.2 h

Hyötysuhde: 84 %

Energiatehokkuusluokka: A+

Polttopuun pituus: 33 cm

Kokonaispuumäärä: 16 kg

Suojaetäisyys takana: 50 mm

Suojaetäisyys sivuilla: 150 mm

Suojaetäisyys edessä: 1000 mm

Suojaetäisyys päälle: 200 mm

Hyötysuhde %

Väri

, ,

Hormiliitos

,

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Nunnauuni – luotettava energiansäästäjä

Kotimainen Nunnauuni on valmistanut jo yli 40 vuotta takkoja ja leivinuuneja Pohjois-Karjalan Juuan Nunnalahdessa. Nunnauunin takoissa hyödynnetään mammutti-vuolukiveä sekä alueen…

Tyhjennä
Takaisin ylös